Nonthaburissa sijaitseva online-uhkapelitalo teki ratsian tänä aamuna, koska sen kerrottiin ylläpitävän neljää laitonta verkkosivustoa, joiden liikevaihto oli 20 miljoonaa bahtia

Nonthaburi -

Thaimaan poliisin kybertyöryhmä (PCT) teki ratsian neljän online-uhkapelisivuston piilotettuun joukkoon Bang Kruain alueella Nonthaburissa tuottaen 20 miljoonaa bahtia tänä aamuna 29. maaliskuuta.

Viranomaiset aloittivat etsinnät luksustalossa Bang Kruaissa huolestuneen kansalaisen vihjeen perusteella, että paikkaa on kuulemma käytetty suurten online-uhkapelisivustojen tukikohtana.

Ratsiassa löydettiin 10 epäiltyä, 5 miestä ja 5 naista, joiden uskottiin olevan web-järjestelmänvalvojia, sekä 3 huippuluokan tietokonetta. Talon toisessa kerroksessa kerrottiin olevan työntekijöiden asuinpaikka.

Poliisin tutkinnan mukaan talo oli vuokrattu 10 päiväksi ja sitä käytettiin laittomaan toimintaan. Ryhmä suostuttelee potentiaalisia asiakkaita mainoksilla verkkosivustoilla. Verkoston alaisuudessa toimi noin neljä rahapelisivustoa, joihin on rekisteröitynyt yli 200,000 200 henkilöä ja liikevaihto oli yli XNUMX miljoonaa bahtia.

Todettiin myös, että talo oli yhteydessä 16 muuhun paikkaan, joihin poliisi oli tehnyt ratsian aiemmin tänä aamuna pääkaupungissa, sekä joihinkin raportoituihin verkkosivustojen tukikohtiin Songkhlassa ja Chiang Maissa.

Poliisikenraali Damrongsak Kittipraphat, Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispäällikkö, sanoi, että henkilökunta ottaisi varovasti yhteyttä verkostoonsa videopuhelun kautta raportoidakseen ja päivittääkseen tilanteen, jos he löytävät paikan, jossa poliisi oli pidättänyt ja hoitaisi operaatioita tiukasti. turvallisuuden vuoksi, mikä vaikeutti epäiltyjen vangitsemista ja osallisten jäljittämistä.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.