Naimisissa oleva Chonburi-parin kotikiista päättyy aviomiehen puukotukseen ja vakavaan loukkaantumiseen

Chonburi -

Päihtynyt aviomies on saanut vakavia vammoja, kun hänen yhtä päihtynyt vaimonsa kerrottiin puukottavan häntä riiteltyään talossa Bor Thongin alueella eilen iltapäivällä 25. maaliskuuta 2022.

Bor Thongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta, joka tapahtui talossa Bor Thongin seutualueella. Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen miehen, Mr. Watcharaphon Rayapsrin, 49. Hän oli saanut vakavia vammoja rintakehän vasemmalla puolella olevista puukotushaavoista ja vuoti runsaasti verta. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Todistaja, Prasit Suipaphon, 55, joka kertoi olevansa loukkaantuneen miehen ystävä, kertoi TPN-medialle: "Join alkoholia herra Watcharaphonan ja hänen vaimonsa rouva Buakaew Inhomin, 59, kanssa. Herra Watcharaphon ja hänen vaimonsa riideltiin, mutta en tiedä mistä oli kyse. Hänen vaimonsa puukotti miestään keittiöveitsellä ennen kuin tämä juoksi karkuun. Watcharaphona ei hyökännyt hänen kimppuunsa eikä provosoinut fyysistä hyökkäystä."

Poliisi etsii rouva Buakaewia oikeustoimiin. Hän jäi kateeksi tapahtuman jälkeen. Tässä vaiheessa Bor Thongin poliisi ilmoitti TPN:lle uskovansa alustavien todisteiden osoittavan, että Prasitin lausunto oli oikea.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.