Pattayan entinen apulaispormestari Poramase Ngampiches asettuu ehdolle Pattayan pormestariksi seuraavissa vaaleissa

KUVA: Lähetä tänään

Pattaya, Chonburi -

  Pattayan entinen apulaiskaupunginjohtaja ja varakulttuuriministeri Poramase Ngampiches ilmoitti eilen, 23. maaliskuuta, asettuvan Pattayan pormestariksi Rao Rak Pattaya -ryhmän puolesta toukokuussa pidettäviin vaaleihin.

Tällä hetkellä nimitetty Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume, joka on toiminut tehtävässä syyskuusta 2018 ja joka palveli viimeistä päivää tänään 24. maaliskuuta, on päättänyt olla asettumatta ehdolle vaaleissa, mutta Poramase on saman poliittisen ryhmän jäsen ja kampanjoi alustalla jatka ja lopeta Sonthayan aloittama työ.

Työkokemuksellaan sekä valtakunnallisessa että paikallishallinnossa Poramase paljasti, ettei häntä painostettu ehdokkaaksi ja oli valmis ratkaisemaan pattayalaisten ongelmia, varsinkin kun oli kyse oikeanlaisen toimeentulon saamisesta kahden vuoden Covid-19-vaikeuksista kärsittyään. . Poramase, kuten hänen kilpailijansa, on hyvin tietoinen siitä, että Covid-rajoitukset ja lähes kaikkien matkailutulojen menetys on Pattayalle tärkeä aihe ja että jokaisen menestyneen ehdokkaan on selitettävä, kuinka kaupunki palaa "normaaliin" ja avautuu kokonaan uudelleen. matkailu, sekä kotimainen että ulkomainen.

Hän sanoi: "Ensimmäinen asia, jonka ratkaisin, oli kysymys siitä, kuinka pattayalaiset voisivat ansaita jälleen elantonsa. Kahden viime vuoden aikana Pattayan kaupunki kuivui. Se oli melkein erilainen kuin sama matkailukohde, joka oli aiemmin tuottanut yli 300 miljardia bahtia vuodessa, oli 19. vierailluin kaupunki maailmassa ja sillä oli kymmenen miljoonaa ulkomaista ja seitsemän miljoonaa kotimaista vuonna 2019. Jatkossa on keskityttävä kotimaan matkailun edistämiseen korvaamaan tulonmenetystä Kiinasta, Venäjältä, Intiasta, Japanista ja Koreasta tulevilta ulkomaisilla matkailijoilta, jotka eivät monista eri syistä vielä päässeet matkustamaan suuria määriä. Meidän on myös palautettava täysin kaikki toimialat, mukaan lukien yötalous, joka on ollut laillisesti suljettuna Covid-rajoitusten vuoksi lähes vuoden ajan. Tämä ala (yöelämä) on valtava "magneetti" Pattayan matkailun veturi, joka vaikuttaa positiivisesti kaikkiin muihin kaupungin sektoreihin, kun se toimii normaalisti.

TPN huomauttaa kuitenkin, että yöelämän laillisesti sulkevat rajoitukset (vaikka ne ovat enimmäkseen väliaikaisia ​​ravintoloita, joilla on tällä hetkellä erilaisia ​​sääntöjä) ovat kansallinen eikä paikallinen päätös. Thaimaan Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA:lla on kuitenkin suunnitelma käsitellä Covid-19:ää endeemisenä kesäkuuhun mennessä, ja pormestarin vaalien odotetaan 22. toukokuuta, joten näitä rajoituksia toivotaan lieventävän sitten.

Entinen varakulttuuriministeri mainitsi myös paikallisten asukkaiden tämänhetkisen kritiikin jatkuvasta tieporauksesta, että hallitus itse asiassa pyrki edistämään kaupungin kehittämistä mahdollisimman monessa suhteessa, kuten eri aloitushankkeissa näkyy, kuten valta ja viestintä. kaapelihanke 9 pääalueella ja teiden saneeraus. Mutta prosessi voi vaikuttaa ihmisten elämään ja viivästyä Covid-19-tilanteen aiheuttamien työvoimaongelmien vuoksi.

Poramase jatkoi: "Jos voisin olla asemassa, nopeuttaisin ehdotettuja suunnitelmia ja tekisin ne mahdollisimman pian sekä muut ongelmat, kuten rannikon maiseman säätö, puiden suojelu jne. Käyttäisin todennäköisesti käytettävissä olevat yhteydet, joilla voidaan pyytää hallitukselta erityiskuntien budjetin mukaista budjettimäärärahaa oli noin 2 miljardia vuodessa, jos se sisältää verot.

"Haluan ihmisten uskovan "Rao Rak Pattaya" -ryhmään, että teemme vapaaehtoistyötä ahkerasti läpinäkyvyydellä ja näkemyksellä ihmisten hyödyksi. Pattaya on johtava maailmanluokan matkailukaupunki ja pattayalaiset ansaitsevat mukavamman elämäntavan. Olemme valmiita työskentelemään yhteistyössä ja harmonisesti kaikkien osapuolten kanssa." Poramase päätti.

Pysy kuulolla täällä TPN:ssä saadaksesi kaikki vaaliuutiset.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.