Courtyard by Marriott North Pattaya avaa ovensa Thaimaan dynaamisella itämerellä

Pattaya, Thaimaa -

Courtyard by Marriott, edelläkävijäbrändi, jolla on maailman suurin hotellijalanjälki Marriott Bonvoyn 30 ainutlaatuisen brändin portfoliossa, ilmoitti tänään uusimman hotellinsa avaamisesta suositussa vapaa-ajankohteessa, Thaimaan Pattayassa. Courtyard by Marriott North Pattaya toivottaa vieraat tervetulleeksi mukavasti ja tyylikkäästi kutsuvilla tiloilla, harkituilla mukavuuksilla ja teknologialla, joka palvelee seuraavan sukupolven liike- ja lomamatkailijoiden tarpeita.

Uusi hotelli sijaitsee muutaman minuutin päässä Wongamat-rannalta Nakluassa, Pohjois-Pattayalla. Uusi hotelli on vain kahden tunnin ajomatkan päässä Bangkokista ja 1.5 tunnin päässä Suvarnabhumin lentokentältä, joten se on helposti saavutettavissa sekä paikallisille että kansainvälisille vieraille. Courtyard by Marriott North Pattayassa yöpyvät vieraat voivat nauttia kaupungin monista paikallisista nähtävyyksistä maailmanluokan vesipuistoista ja kauppakeskuksista, mukaan lukien Terminal 21 ja Central Festival, kulttuurikohteisiin, kuten Sanctuary of Truth ja kelluvat markkinat, mestaruuskilpailut. golfkentät, kauniit rannat ja Pattayan kuuluisa Walking Street.

”Minulle on suuri ilo paljastaa uusin lisäys Courtyard by Marriottin tuotemerkkiportfolioon Thaimaassa. Courtyard by Marriott North Pattaya on suunniteltu tarjoamaan vieraille kaikki, mitä he tarvitsevat eteenpäin. Se on ihanteellinen valinta uraauurtaville liike- ja vapaa-ajanmatkailijoille", sanoi Jakob Helgen, Marriott Internationalin Thaimaan, Vietnamin, Kambodžan ja Myanmarin aluejohtaja. ”Valikoidut palvelut -portfoliomme vauhdittaa alueen kasvua jännittävällä linjalla. Kansainvälisten rajojen avautuessa toivotamme kansainväliset matkailijat tervetulleiksi laajennetuilla matkustusvaihtoehdoilla ja monipuolisilla kokemuksilla.

Uuden hotellin sisustuksessa on korostettu nykyaikaista, mukavuutta ja toiminnallisuutta sisältävää muotoilua, ja se sisältää myös hiekan ja rannan elementtejä ja kuvioita, mikä luo yhteyden paikalliseen yhteisöön. Asiakkaat voivat valita 233 nykyaikaisesta huoneesta ja sviitistä, jotka vaihtelevat 28 neliömetrin Superior- ja Premier-huoneista suurempiin 37 neliömetrin deluxe-huoneisiin, tilaviin 41 neliömetrin deluxe-sviitteihin ja 44 neliömetrin premium-sviitteihin. Niissä on mukavat vuodevaatteet, ergonomiset työtilat, LCD-televisiot, ilmainen Wi-Fi ja tilavat marmorikylpyhuoneet, joissa on sadesuihkut, jotka takaavat rauhallisen ja tuottavan oleskelun. Huoneissa on myös brändin oma ikkunan puolella oleva lepotuoli, joka tarjoaa vieraille täydellisen paikan nojata, rentoutua ja nauttia näkymistä.

Hotellin ruokailuvaihtoehtoihin kuuluu koko päivän avoinna oleva Café 22, joka tarjoaa laajan valikoiman paikallisia ja sesongin ruokia sekä kansainvälisiä suosikkeja eloisassa tunnelmassa avokeittiöineen. Tämä on täydellinen paikka aloittaa päivä energisoivalla buffetaamiaisella, nappaa kevyitä välipaloja ja terveellisiä välipaloja koko päivän ajan ja nauttia ikimuistoisista ilta-aterioista. Uima-altaan äärellä sijaitseva Surf Bar on loistava paikka nauttia virkistäviä juomia samalla kun ihailet Pattayan horisonttia. Spart's Bar on paikka, jossa vieraat voivat rentoutua cocktailien, kylmäkahvin ja muiden asiantuntijan ja baristan toimesta.

Kun vierailijat eivät ole töissä tai tutustumassa alueen moniin paikallisiin nähtävyyksiin, he voivat treenata 24/7-kuntokeskuksessa, jossa on huippuluokan laitteet, pukuhuoneet ja suihkut, tai nauttia auringosta kutsuvalla katolla. uima-allas, kun taas lapset pidetään täysin mukana ja viihdytetään Kid's Clubissa, jossa on sisä- ja ulkoleikkialueet.

Liikematkailijoille ja kokoussuunnittelijoille Courtyard by Marriott North Pattayan Grand Ballroom voi järjestää poikkeuksellisia tapahtumia. Tämä vaikuttava 230 neliömetrin pilariton juhlatila voi järjestää keskikokoisia kokouksia tai sosiaalisia tilaisuuksia tai se voidaan jakaa kahteen pienempään tilaan intiimimpiin tapahtumiin. Aula tarjoaa myös loistavan vaihtoehdon kahvitaukoille ja cocktailtilaisuuksille.

“Pattaya on loistava kohde, ja sillä on paljon tarjottavaa kaikenlaisille matkailijoille liikematkustajista, jotka vierailevat itäisen merenrannan eloisissa bisnespuistoissa, pariskunnille, jotka etsivät rentoutumispaikkaa rannalla, ja perheille tai ystäville, jotka suunnittelevat energisoivaa lomaa runsaalla toimintaa. Odotamme innolla matkustajien tervetulleeksi Pattayalle ja tarjoamme heille saman hämmästyttävän palvelun erinomaista tasoa ja erinomaista vieraanvaraisuutta, jota vieraamme ovat tottuneet odottamaan Courtyard-hotelleilta ympäri maailmaa", sanoi Shashank Singha, General Manager, Courtyard by Marriott North Pattaya.

Asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että Courtyard by Marriott North Pattaya noudattaa korkeimpia terveys- ja turvallisuusstandardeja Marriott Internationalin maailmanlaajuisen "Sitoumuksen puhdistamiseen" mukaisesti. Se on myös sertifioinut Amazing Thailand Safety & Health Administration Extra Plus (SHA++) -ohjelma.

Courtyard by Marriott North Pattayasta tulee Thaimaan kolmas Courtyard-brändätty hotelli, joka liittyy suositun Courtyard by Marriott Bangkokin ja hiljattain avatun Courtyard by Marriott Phuket Townin joukkoon. Lisätietoja Courtyard by Marriottista on osoitteessa courtyard.marriott.com.

TIETOJA MARRIOTT NORTH PATTAYAN PIHASTA

Courtyard by Marriott North Pattaya sijaitsee erinomaisella paikalla rauhallisella paikalla lähellä Wongamat Beachia Nakluassa, Pohjois-Pattayalla, paikallisten nähtävyyksien, ravintoloiden, baarien ja kauppakeskusten ympäröimänä, mutta vain kahden tunnin ajomatkan päässä Bangkokista ja 1.5 tunnin päässä Suvarnabhumin lentokentältä. Tässä nykyaikaisessa hotellissa on 233 modernia huonetta ja sviittiä, kuntokeskus, lastenkerho, kattouima-allas, allasbaari, koko päivän avoinna oleva ravintola ja aulalounge. Kokoussuunnittelijat voivat myös järjestää poikkeuksellisia tapahtumia joustavassa Grand Ballroomissa. Vierailethan www.marriott.com/hotels/travel/pyxnp-courtyard-north-Pattaya.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.