Pattayan pormestari jakaa 100,000 XNUMX bahtia henkilökohtaisista varoistaan ​​Koh Larnin lasten leikkikentän korjaamiseen

Koh Larn, Pattaya-

Pattayan pormestari lahjoitti tällä viikolla 100,000 XNUMX bahtia omasta rahastaan ​​lasten leikkikentän korjaamiseen Koh Larnilla.

Maanantaina, 21. maaliskuuta, Pattayan pormestari Sontaya Khunpluem ja monet asiaankuuluvat virkamiehet osallistuivat toimitusseremoniaan esitelläkseen korjatun ja kunnostetun lasten leikkipaikan Koh Larnin asukkaille.

Aiemmin leikkipaikka oli paikallisten tiedotusvälineiden mukaan kooltaan 8 × 10 metriä ja se oli huonossa kunnossa, ennen kuin Sontaya päätti jakaa henkilökohtaiset varansa sen palauttamiseksi, koska "normaali" maksupyyntöprosessi vie aikaa.

Sontaya totesi, että leikkikenttää pidettiin häneltä "lahjana" saaren lapsille, joilla ei useinkaan ole niin paljon viihdettä ja resursseja kuin Manner-Pattayalla. Sontayan toimikausi pormestarina päättyy virallisesti toukokuussa, eikä hän ole virallisesti ilmoittanut asettuuko hän ehdolle uudelleen, vaikka näyttää todennäköiseltä, että hänen poliittinen puolueensa nimittää toisen ehdokkaan, koska Sontaya saattaa jälleen tarkastella kansallista politiikkaa paikalliseen verrattuna.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.