Yksi ihminen kuoli, yksi yhä kateissa kalastusveneen kaatuessa Bang Saenin alueella

KUVA: Mueang Chon Reporter

Bang Saen, Saen Suk –

Nainen löydettiin kuolleena miehen ollessa yhä kateissa kalastusveneen kaatuessa Bang Saenin alueella.

Saen Sukin poliisille ilmoitettiin naisen ruumiista meressä kahden kilometrin päässä rannasta eilen (18. maaliskuuta).th). Toinen kalastaja huomasi ruumiin.

Pelastussukeltajat ja poliisi saapuivat Bangsaen Beachille ja menivät mereen ennen kuin veivät hänen ruumiinsa vedestä. Nainen tunnistettiin rouva Namphueng Sampaonaoi, 30. Hänen miehensä Mr. Somphon Sampaonoi, 45, on edelleen kateissa.

Kalastajat, joiden nimeä ei kerrottu ja jotka löysivät ruumiin, kertoivat TPN-medialle: "Etsin rapuja, kun näin ruumiin kelluvan ja soitin välittömästi poliisille."

Mr. Chantaluck Tamkanma, 46, joka on Mr. Somphonin sukulainen, kertoi TPN-medialle: "Mr. Somphon ja hänen vaimonsa menivät joka päivä mereen etsimään rapuja. Heidän ystävänsä, jotka olivat myös kalastajia, soittivat minulle ja ilmoittivat, että heidän kalastusveneensä oli kaatunut. Tämä oli traaginen tapaus."

Poliisi kuitenkin tutkii löytääkseen herra Somphonin siinä toivossa, että joku olisi voinut auttaa häntä vedestä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.