Kuljettaja loukkaantui vakavasti, lemmikkikissa kuoli lava-auton törmättyä puuhun Chonburissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

26-vuotias kuljettaja sai vakavia vammoja, kun lemmikkikissa kuoli lava-auton kuljettajan törmättyä puuhun Bor Thongin alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta Nong Samet Roadilla Tat Thongin osa-alueella aiemmin tällä viikolla. He saapuivat paikalle ja löysivät kuljettajan Mr. Chawananon Rattapanin, 26, jumissa kaatuneen lava-auton sisällä. Kesti noin puoli tuntia vapauttaa hänet pahoin vaurioituneesta ajoneuvosta. Hän oli murtanut molemmat jalkansa ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Lava-auton sisältä ensiapuryhmät löysivät kuolleen kissan, kuulemma Rattapanin lemmikin, joka oli ratsastanut hänen kanssaan.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että Rattapan ajoi suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan kaarteessa ja törmäsi puuhun.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.