British Council ja BFI Flare kutsuvat elokuvan ystävät osallistumaan "FiveFilmsForFreedom" -lyhytelokuvafestivaaliin tukemaan LGBTQ+ -yhteisöä.

Bangkok, 16. maaliskuuta 2022 – British Council Thaimaassa, yhdessä BFI Flaren ja Britannian Bangkokin suurlähetystön kanssa, järjestävät â€˜FiveFilmsForFreedom 2022’ online-lyhytelokuvafestivaali, joka esittää viisi valittua elokuvaa viidestä maasta eri puolilta maailmaa.

 Festivaalin tarkoituksena on muistuttaa yleisöä siitä, että ‘Rakkaus on ihmisoikeus’. Tämän vuoden erityinen Five Films For Freedom on myös osa Ison-Britannian hallituksen maailmanlaajuista Safe To Be Me -kampanjaa ja Ison-Britannian ensimmäistä maailmanlaajuista LGBT-konferenssia, jossa käsitellään eriarvoisuutta eri puolilla maailmaa. Elokuvafanit nappaa popcornisi ja tule mukaan verkkofestivaaleille ilmaiseksi, 12 päivää putkeen, alkaen tästä päivästä – 27 klo. British Councilin Art YouTube-kanava. Lisätietoja saat osoitteesta www.britishcouncil.or.th tai seuraa Facebook-fanisivuamme ‘British Council Thailand’.

# # #

Tietoja British Councilista

British Council on Ison-Britannian kansainvälinen kulttuurisuhteiden ja koulutusmahdollisuuksien järjestö. Rakennamme yhteyksiä, ymmärrystä ja luottamusta ihmisten välille Isossa-Britanniassa ja muissa maissa taiteen ja kulttuurin, koulutuksen ja englannin kielen avulla. Viime vuonna tavoitimme yli 80 miljoonaa ihmistä suoraan ja kaikkiaan 791 miljoonaa ihmistä, mukaan lukien verkossa, lähetysten ja julkaisujen kautta. Olemme vuonna 1934 perustettu Yhdistyneen kuningaskunnan hyväntekeväisyysjärjestö, jota hallitsee kuninkaallinen peruskirja, ja Yhdistyneen kuningaskunnan julkinen elin. Saamme Ison-Britannian hallitukselta 15 prosentin perusrahoituksen.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/