Pattayan pormestari nopeuttaa Tawaen Pier -sillan entisöintiä Koh Larnilla

KUVA: STV

Koh Larn, Pattaya-

 Pattayan pormestari Sonthaya Khunpluem kertoi Tawaen Pier -sillan entisöintiprojektista Koh Larnilla Pattayalla ja totesi, että silta on ollut käytössä Koh Larniin saapuvien vierailijoiden majoittamiseksi jo lähes 25 vuoden ajan. ja on aika kunnostaa ja korjata.

Siksi silta on nyt huonokuntoinen ja tarvitsee optimaalisen kunnostuksen sillan perusrakenteen, joka vaikuttaa sen vakauteen, sillan lattiaan, kattoihin, kaiteisiin ja laiturirakenteeseen, jotta silta olisi täysin toimiva. ja varmistaa jälleen kerran helpottaakseen kansalaisia ​​ja turisteja, jotka haluavat mennä Koh Larniin "Eastern Economic Corridor" -hankkeen tai ETY:n mukaisesti.

KUVA: STV

Toistaiseksi Tawaen Pier -sillan kunnostuksen odotetaan valmistuvan kokonaan ensi vuonna (2023). Tarkkaa "kiveen hakatun" päivämäärää ei kuitenkaan annettu.

Mitä tulee Tawaenin laituriin, sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä satamista Koh Larniin matkustavien matkailijoiden majoittamiseen. Arkisin, viikonloppuisin ja sesonkiaikana jopa 10,000 60 ihmistä mahtuu paikalle, joten lähes 40 prosenttia Koh Larnin kiertoajeluveneisiin ja pikaveneisiin nousevista vierailijoista pysähtyy Tawaenin laiturilla ja toiset XNUMX prosenttia Na Banin laiturilla. Kuitenkin Koh Larnista kahdella laiturilla on erilaiset palveluajat helpottaakseen kansalaisten ja vierailijoiden tuloa ja ulostuloa. Myös matkustajaveneiden, retkiveneiden, pikaveneiden palvelut ja laitureiden käyttö riippuvat tuulesta ja merivirrasta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.