Golfuutiset: 144 pelaajaa kilpailee Bt3 Million Thailand -turnauksessa Southern Hillissä

Hat Yai-

Kokonainen joukko 144 mies- ja naispelaajaa on ilmoittautunut TrustGolfin isännöimään Bt3 miljoonan Thailand Mixediin, joka järjestetään 24.-27. maaliskuuta Southern Hill Golf and Country Clubilla Hat Yaissa.

Thailand Mixed -sarjan toinen pysähdys tarjoaa 450,000 72 Bt sekin viimeiselle kilpailijalle. Siinä kilpaillaan neljän päivän lyöntipelimuodossa, jossa on 60 reikää ja XNUMX parasta ja tasapelit etenevät viikonloppukierroksiin.

Pelaajien, toimihenkilöiden ja osallistujien on noudatettava tiukasti suojatoimenpiteitä COVID-19:ää vastaan ​​koko turnausviikon ajan.

Prioriteettilistat sisältävät kutsut kansainvälisiltä kiertueilta, kuten PGA, European Tour, Japan Golf Tour, Asian Tour, PGA of Australia, Sunshine Tour, LPGA Tour, Ladies European Tour, Japan LPGA Tour, KLPGA Tour, ALPGA Tour ja China LPGA Tour, Thailand Mixed -sarjan entiset mestarit vuonna 2021, ensimmäisen Thailand Mixedin mestarit vuonna 2022, amatöörimestarit ensimmäisen Thailand Mixedissä vuonna 2022, vuoden 60 TrustGolf Tourin 2021 parasta, vuoden 20 TrustGolf Tour Order of Merits -kilpailun 2022 parasta , sponsorikutsut, Thaimaan golfyhdistyksen amatöörit ja maanantaista alkaneet Qualify.

Toinen Thailand Mixed on yksi kolmesta Thailand Mixed -sarjasta, jotka valitsevat vuoden 2022 TrustGolf Tour Order of Merits -kilpailun kaksi parasta pelaajaa kilpailemaan TrustGolf Women's Scottish Openissa 28.-31. heinäkuuta Dundonald Linksissä Ayrshiressä, Skotlannissa.

........................................................................

 Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

Vuosina 2020–2021 TrustGolfin isännöimän viiden Thailand Mixed -sarjan lisäksi TrustGolf Tour järjesti myös TrustGolf Amateur Qualifier 2021 -turnauksen, jossa valittiin pelaajat kilpailemaan IMG Academy Juniors Worldiin (San Diego ja Florida Asia Challenge) sekä miesten ja naisten Amateur Amateur -sarjaan. . Vuonna 2022 TrustGolf isännöi viittä TrustGolf-tapahtumien isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa (yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat) ja kahta TrustGolf Asian Mixed -tapahtumaa, jotka kolmesti hyväksyvät Asian Tour, Ladies European Tour ja TrustGolf Tour (kokonaispalkintorahat US$1.5 miljoona palkintorahaa) Siam Country Club Pattaya Watersidessa huhtikuussa. Lisäksi tulee olemaan TrustGolf Link -sarja, joka toimii Access Series for Ladies European Tourna, joka sisältää myös TrustGolf Scottish Openin (2 miljoonan dollarin palkintorahat).

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/