Tuntematon mies löydettiin kuolleena makaamasta syrjäiseltä maaseututieltä Chonburista

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Tuntematon mies löydettiin kuolleena kallon, jalkojen ja käsien murtuneena syrjäiseltä maaseututieltä Phanat Nikhomin alueella.

Panat Nikhomin poliisille ilmoitettiin ruumiista viime viikonloppuna lähellä tietä Ta Khamin osa-alueella.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle etsimään noin 60-vuotiaalta vaikuttaneen miehen ruumista. Hänen kallonsa, kätensä ja jalat murtuivat. Häneltä ei löytynyt henkilöllisyystodistuksia. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan. Oli epäselvää, kuinka kauan hän oli ollut kuollut, koska hänen ruumiinsa rappeutui makaaessaan keskipäivän helteessä kuuman auringon alla. Lisäksi tällä tiellä ei ajettu säännöllisesti.

Lähialueen asukkaat kertoivat poliisille, etteivät olleet koskaan nähneet miestä alueella aiemmin. Mies saattoi olla toisesta piirikunnasta tai toisesta maakunnasta, he arvelivat. Heillä ei kuitenkaan ollut selitystä sille, miksi mies kävelisi ilman ajoneuvoa hyvin syrjäisellä, maaseudulla ilman suuria yrityksiä.

Tässä vaiheessa Panat Nikhomin poliisi uskoo miehen saaneen törmätä ajoneuvoon, jonka kuljettaja kiihdytti sitten pois. He kuitenkin jatkavat tutkintaa miehen ja hänen kuolinsyynsä tunnistamiseksi. Jos mukana oli toinen kuljettaja, poliisi ilmoitti aloittavansa tutkinnan myös heidän henkilöllisyydestään.

Valitettavasti alueen syrjäisyyden vuoksi CCTV ei ole vaihtoehto.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.