PÄIVITYS: Sosiaaliseen mediaan leviävä moottoripyöränkuljettaja Bang Saen Beachilla pyöräilijöitä pidätettiin, kuljettaja oli vain 13-vuotias

Bang Saen –

Moottoripyöränkuljettaja, joka matkustajansa kanssa levisi TikTokissa ja sosiaalisessa mediassa pyöräilyn vuoksi Bang Saen Beachillä, on saatu kiinni.

Ensin edellinen tarinamme:

Poliisi etsii tuntematonta moottoripyöränkuljettajaa, joka matkustajansa kanssa pomppasi pyörät Bang Saen Beachillä, mikä tallennettiin videolle ja levisi sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla.

Poliisi etsii moottoripyöränkuljettajaa, joka levisi sosiaalisessa mediassa pyöräilyn vuoksi Bang Saen Beachillä

Nyt päivitykseksi:

Saen Sukin poliisi ilmoitti tänään (10. maaliskuutath), että he ovat saaneet kiinni moottoripyörän kuljettajan ja hänen matkustajansa videolla, jota katsottiin kymmeniä tuhansia kertoja sosiaalisessa mediassa, kun kuljettaja kiersi Bangsaenin rannalla suorittaen temppuja.

Sekä teini-ikäinen kuljettaja että hänen matkustajansa olivat 13-14-vuotiaita, joten heidän nimeään ja kuviaan ei voida paljastaa julkisuuteen, Saensukin poliisi totesi. Kaksi teini-ikäistä kertoi poliisille, että he halusivat vain esittää show'n, jossa he poksahtivat pyöräilijöitä rannalla oleville ihmisille.

Sekä moottoripyörän kuljettajan että matkustajan vanhemmat kutsuttiin kuitenkin Saen Sukin poliisiasemalle. Tutkinnassa mukana olevien virkamiesten mukaan vanhemmat saavat syytteet huolimattomuudesta, mukaan lukien alaikäisten moottoripyörän ajomahdollisuuden antaminen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.