Songkhlan liikeyritykset ovat valmiita ottamaan vastaan ​​malesialaisia ​​matkustajia, kun sen hallitus suostui avaamaan Thaimaan ja Malesian rajan uudelleen

Songkhla -

Songkhlan yksityinen sektori Sadaon alueella aikoi toivottaa malesialaiset turistit tervetulleiksi sen jälkeen, kun Malesian hallitus hyväksyi Thaimaan ja Malesian rajan uudelleen avaamisen 1. huhtikuuta.

Tohtori Sitthiphong Sitthiphatprapha, Dan Nok Entrepreneurs Associationin neuvonantaja ja hotellioperaattori Sadaossa, sanoi eilen 9. maaliskuuta, että oli saatu selvitys siitä, että Malesian hallitus oli suostunut avaamaan rajansa uudelleen tänä huhtikuussa Thaimaan ollessa jo teki niin 1. maaliskuuta toivottaakseen Thaimaan asukkaat tervetulleiksi "Test&Go" -ohjelman puitteissa.

Paikalliset asukkaat Sadaon alueen raja-alueella ja Songkhlassa näkivät rajan uudelleen avaamisen mahdollisuutena piristää kotimaista taloutta ja matkailua. Seuraavien 40 päivän aikana yksityissektori ja paikalliset toimijat keskustelevat erilaisista ehkäisevistä toimenpiteistä varmistaakseen yhteensopivuuden Malesian säännösten kanssa, koska maa oli ilmoittanut Covid-19:n endeemiseksi ja pystyi avaamaan maan lisää rentoutumistoimenpiteitä Thaimaan toteuttaessa "Test&Go", joka ei ollut yhteensopiva. Tämä oli eniten huolestuttava asia, josta on keskusteltava kiireellisesti ja joka on saatava päätökseen, tohtori Sitthiphong totesi.

Neuvonantaja sanoi myös, että yksityinen sektori halusi houkutella malesialaisia ​​matkailijoita, koska he olivat matkailijoiden pääkohderyhmä elvyttämään paikallisia matkailuyrityksiä kahden vuoden hiljaisuuden jälkeen. Myös operaattorit valmistautuivat uudelleen avaamiseen.

Hän lisäsi: "Songkhlassa oli yli 30 hotellia, jotka ovat hyväksyneet "SHA" ja "SHA Plus". Niistä viisi sijaitsi lähellä Sadaon rajaa. Hallituksemme on kuitenkin selkeytettävä maahantulon ehtoja, jotta syntyy yhteisymmärrys ja varmistettava, että toimenpiteet eivät estä tai rajoita matkustajia."

"Esimerkiksi Thaimaan ja Malesian rajatarkastuspiste voisi järjestää "Rokotettu matkakaistan (VTL)", jonka avulla rokotetut matkustajat pääsivät maahan karanteenitta, jos he täyttävät kaikki vaatimukset, aivan kuten Malesia haki Singaporeen."

Kuva: Nation TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.