Khon Kaen jatkaa kiistanalaista alkoholin myyntikieltoa kaikissa ravintoloissa vedoten korkeisiin Covid-19-tapauksiin

Kohn Kaen-

  Kohn Kaenin kuvernööri ilmoitti maakunnan tautivalvontakomitean puolesta tänä iltana 9, että epäsuosittu ja kiistanalainen alkoholin myyntikielto kaikissa ravintoloissa jatkuu korkean Covid-2022-tapausten vuoksi.

Kielto, joka ei koske päivittäistavarakauppoja, mutta kieltää olennaisesti kaikkia "ravintoloita" (muunnettuja baareja) harjoittamasta liiketoimintaa, annettiin alun perin helmikuun 23. päivänä Provinssin kuvernööri Somsak Changtrakul. Kielto koski 26 suurta aluetta, mukaan lukien kolme "sinistä" matkailuvyöhykettä, ja sen jälkeen Buriram teki saman asian vedoten korkeaan Covid-19-tapaukseen.

Useita viikkoja myöhemmin tapausten määrä on edelleen korkea, satoja päivässä ja huolimatta siitä, että yrittäjät väittivät, että kielto ei estänyt Covid-19:n leviämistä ja vaikutti vain vähän tai ei ollenkaan., kuvernööri totesi tänään, että kielto jatkuu vielä ainakin neljätoista päivää ja sen jälkeen sitä arvioidaan uudelleen. Ei ollut selvää, annettaisiinko taloudellista tukea kiellon kohteena oleville tapahtumapaikoille.

Kielto, TPN huomauttaa, osoittaa, kuinka yksittäisillä maakuntien kuvernööreillä on paljon liikkumavaraa kansallista tasoa tiukempien sääntöjen säätämisessä ja kuinka politiikat voivat vaihdella dramaattisesti provinssien välillä. Baarit ja yöelämä ovat olleet laillisesti suljettuina Thaimaassa huhtikuusta 2021 lähtien, vaikka Thaimaan hallitus on sittemmin sallinut niiden muuttaa tilapäisiksi ravintoloihin avautuakseen. Tämä kielto sulkee porsaanreiän kokonaan Khon Kaenilta.

Kuvernööri sanoi myös, että kokoontumisrajat pysyisivät 50:ssä tai vähemmän ja kaikki viihde-tyyliset tapahtumat pysyvät kiellettyinä. Hän kieltäytyi kommentoimasta Songkrania, thaimaalaista uutta vuotta ja suurinta lomaa huhtikuussa ja sanoi, että tilanne tarkistetaan hyvissä ajoin ennen sitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/