Thaimaan hallitus säilyttää "neutraalin" aseman Ukrainan ja Venäjän välisessä konfliktissa

Thaimaa (NNT)-

Thaimaan hallitus on vahvistanut Thaimaan puolueettomuuden Venäjän ja Ukrainan kriisissä.

Huomautukset annettiin tiistaina (1. maaliskuuta) Thaimaan hallituksen kokouksen aikana, jossa arvioitiin kehittyvää kriisiä, vastauksena yli 25 Thaimaan diplomaatin pyyntöihin, että hallinto vastustaisi Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.
Pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha sanoi keskustelun aikana, että Thaimaan pitkäaikainen suhde Venäjään on otettava huomioon ja että kuningaskunnan on käveltävä varovasti. Hän totesi, että Thaimaa noudattaa ASEANin kantaa Venäjä-Ukraina-kiistassa, koska ryhmittymä on ajanut keskustelua konfliktin osapuolten välillä.
Kun hallitus kysyi erityisesti, mihin toimenpiteisiin ryhdytään lieventämään konfliktin vaikutuksia Thaimaahan, kenraali Prayut sanoi kutsuneensa hätäkokouksen varamiehensä kanssa ohjatakseen heitä suunnittelemaan toimenpiteitä tilanteen ratkaisemiseksi.
Thaimaan ja Venäjän viranomaiset tapasivat viime kuussa keskustellakseen useista kahdenvälisiin suhteisiin liittyvistä kysymyksistä, mukaan lukien suunnitelmista juhlistaa 125 vuotta diplomaattisten suhteiden solmimisesta tänä vuonna.
Thaimaa on myös pyytänyt Venäjän apua sen pyrkiessä liittymään Euraasian talousliiton vapaakauppa-alueeseen. Lisäksi hallitus kutsui Venäjää lähettämään delegaatteja Thaimaan vuoden 2022 Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyökonferenssiin.
Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/