Thaimaan hallitus hyväksyi lentomatkakuplan Intian kanssa

KUVA: Heathrow'n lentoasema

Thaimaa-

Thaimaan hallitus on hyväksynyt lentomatkakuplan perustamisen Intian kanssa, jonka on määrä alkaa myöhemmin tässä kuussa.

Apulaishallituksen tiedottaja Rachada Dhnadirekin mukaan liikenneministeriön ehdottama kupla välitettiin hallitukseen harkittavaksi Delhin kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen. Kupla syntyi sen jälkeen, kun kaupalliset lennot kahden maan välillä keskeytettiin maaliskuun 2020 lopulla Intiassa alkaneen COVID-19-tartuntojen puhkeamisen vuoksi.

Tiedottaja lisäsi, että sopimus tarjoaa suoria lentoja Thaimaan ja Intian välillä, joiden odotetaan alkavan myöhemmin tässä kuussa. Vain Thaimaan, Intian, Nepalin ja Bhutanin kansalaiset sekä Thaimaasta tai Intiasta peräisin olevat maat, joilla on voimassa oleva viisumi kumpaan tahansa maahan, voivat lentää järjestelyn mukaisesti. Lentoyhtiöt ovat myös vastuussa matkustajien taustatarkistuksista ennen tarkastuskorttien myöntämistä.

Rachada sanoi, että kaupallisten lentojen jatkaminen Thaimaan ja Intian välillä tuo helpotusta reitillä liikennöiville yrityksille, joiden tuloihin pandemia on vaikuttanut. Hän lisäsi, että lentomatkustus Intiasta lisää merkittävästi Thaimaan kokonaismatkailijoiden määrää.

Lähde:

Toimittaja: Paul Rujopakarn

Käsikirjoittaja: Paul Rujopakarn

Kansallinen uutistoimisto: http://thainews.prd.go.th

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/