Thaimaa aikoo houkutella miljoona Lähi-idän turistia vuoden 2022 loppuun mennessä sen jälkeen, kun Thaimaan ja Saudi-Arabian suhteet on palautettu

KUVA: Lähetä tänään

Kansallinen - 

Thaimaan hallitus on suunnitellut matkailun elpymistä aluksi houkuttelemalla noin miljoona turistia Lähi-idästä matkustamaan Thaimaahan vuoden 2022 loppuun mennessä, apulaishallituksen tiedottaja paljasti tänään 27. helmikuuta.

Valtioneuvoston kanslian apulaistiedottaja Traisulee Traisornkul paljasti, että hallituksella oli politiikka kotimaan talouden elvyttämiseksi samalla kun se käytännössä hillitsi Covid-19-koronaviruksen leviämistä ja ehkäisee ihmisten tartuntoja.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn oli 24. helmikuuta todistamassa Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) ja Emirates Airlinen välisen yhteistyöpöytäkirjan (MOC) allekirjoitustilaisuutta Dubaissa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa matkustamisen järjestämiseksi kansainvälisten houkuttelemiseksi. turisteja ympäri maailmaa, jotka ovat Emirates Airlinen kanta-asiakkaita matkustamaan Thaimaahan sekä edistämään matkailukampanjaa "Visit Thailand Year 2022: Amazing New Chapters", joka on Thaimaan pääministerin politiikan mukainen matkailua elvyttävä kampanja. .

Emirates on toinen lentoyhtiö Etihad Airwaysin jälkeen, joka on allekirjoittanut MOC:n TAT:n kanssa houkutellakseen menestyviä turisteja erityisesti Lähi-idästä. Tiedottaja totesi, että Saudi-Arabiasta olisi enemmän lentoyhtiöitä, jotka allekirjoittavat samanlaisen MOC:n.

Traisulee sanoi myös, että Thaimaan ja Saudi-Arabian diplomaattisten suhteiden palauttaminen yli 30 vuoden aikana oli merkittävä mahdollisuus lisätä potentiaalisia matkailijoita Lähi-idästä. Lisäksi matkailuministerin oli määrä johtaa joukko matkailualan toimijoita Thaimaasta matkustamaan Saudi-Arabiaan maaliskuussa vahvistaakseen suhdetta ja yhteistyötä Saudi-Arabian matkailualan yritysten kanssa, minkä uskotaan johtavan vahvaan yhteyteen molemmille maille. ' hallituksille ja yksityisille elinkeinoaloille ja niillä on merkittävä myönteinen vaikutus matkailuun ja talouteen.

Hän lisäsi: "Huomenna, helmikuun 28. päivänä, Saudia Airlinesin ensilento Saudi-Arabian Riadista tuo noin 120 turistia Thaimaahan. Lentoaikataulu oli alun perin asetettu kolmelle lennolle viikossa, ja sen odotettiin kasvavan Covid-19-tilanteen parantuessa.

"Thaimaan ja Saudi-Arabian suhteiden palauttaminen olisi ratkaisevassa roolissa Lähi-idän matkailijoiden määrän lisäämisessä Thaimaassa. Matkailuministeri oli pyrkinyt siihen, että vuoteen 2022 mennessä Lähi-idän matkustajien määrä nousisi miljoonalla."

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.