Khon Kaen seuraa Buriramia julkistaessaan lisää Covid-19-rajoituksia, mukaan lukien alkoholin myyntikielto ravintoloissa ja yli XNUMX hengen kokoontumiset kielletty

KUVA: Thairath

Khon Kaen -

Khon Kaenin viranomaiset julkaisivat tänään 23. ilmoituksen alkoholijuomien myynnin kieltämisestä kaikissa ravintoloissa ja yli 50 hengen suuren kokoontumisen sisältävien tapahtumien järjestämisestä johtuen Covid-19-tapausten merkittävästä noususta maakunnassa.

Provinssin kuvernööri Somsak Changtrakul sanoi, että Khon Kaenin maakunnan tartuntatautien valvontakomitea oli suostunut keskeyttämään tilapäisesti alkoholijuomien myynnin 26 alueella, mukaan lukien kolme pilottimatkailun sinisen vyöhykkeen alueella, estääkseen Covid-19-koronaviruksen leviämisen. tartuntojen määrä jatkoi kasvuaan.

Hän totesi lisäksi, että toiminnan järjestäminen, jossa aiemmin oli ollut enintään 100 henkilöä, jouduttiin rajoittamaan enintään 50 henkilöön. Kaikki sallitun määrän ylittävät toiminnot on hyväksyttävä piirin viranomaisilta.

Hautajaisjärjestelyjen osalta viranomaiset toivovat yhteistyötä hautajaisten järjestämisessä enintään 3 päivää ja vieraita ei myöskään saa olla yli 50 henkilöä uusien vaatimusten mukaan. Hautajaisissa ei saa toistaiseksi järjestää juhlia tai "sosiaalisia kokoontumisia" ja vain uskonnollisia ja seremoniallisia tapahtumia.

Samaan aikaan viranomaiset pyysivät myös julkista ja yksityistä elinkeinoelämää toteuttamaan mahdollisimman paljon "Work From Home" -toimenpiteitä tarpeettomien kontaktien välttämiseksi ja viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Nämä uudet määräykset ovat olleet jo teknisesti voimassa helmikuun 13. päivästä lähtien, mutta niistä ilmoitettiin äskettäin. Buriramin provinssi lopetti aiemmin tällä viikolla suurimman osan henkilökohtaisesta koulunkäynnistä ja kielsi myös palvelupaikat ja "ravintolat" (baarit) ja elävän musiikin ravintoloissa väliaikaisesti. Teknisesti baarit ovat edelleen kiinni valtakunnallisesti Thaimaassa viime vuoden huhtikuusta lähtien, mutta ne ovat saaneet tilapäisesti muuntaa ravintoloita erilaisilla lisensseillä ja sertifikaateilla joissakin maakunnissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.