Rayongin Mae Ramphueng Beachiltä löydettiin saastuneita kemikaaleja, öljy-yhtiö SPRC vaatii vakavaa tutkimusta

Rayong –

Rayongin Mae Ramphueng Beachiltä löydettiin saastuneita kemikaaleja lähellä Star Petroleum Refining Public Company Limitedin raakaöljyvuotoa (SPRC) lauantai-iltana 19. helmikuuta.

SPRC:n edustajat valmistautuivat tekemään valituksia paikalliselle poliisille havaittuaan, että kemiallisesti saastunut hiekka oli kaadettu tarkoituksenmukaiselta teolla Mae Ramphueng Beachille Royal Rayong -hotellin edustalle noin kello 10. lauantaina.

Alustavan tutkimuksen mukaan kemialliset tahrat olivat sekoittuneet hiekkaan rannalla ja niillä oli voimakas pistävä haju. Tämän jälkeen SPRC:n virkamiehet pakkasivat näytteet suureen pussiin ja pyysivät poliisitutkintaa. Kaatopaikan tarkoitus ei ollut vielä tiedossa, mutta uskottiin, että pussi jätettiin tarkoituksella joko huonontaakseen yrityksen mainetta tai pahentaakseen öljyvuototilannetta, jotta yksi tai useampi osapuoli voisi saada enemmän taloudellista korvausta SPRC:ltä, jotka olivat jo suostuneet auttamaan kärsineitä.

Lehdistöstä lähtien poliisitutkinnan kerrotaan olevan meneillään, mukaan lukien alueella olevien valvontakameroiden tarkastaminen. Jos haluat lisätietoja edellisestä öljyvuototilanteesta, napsauta tästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.