Kolme ihmistä loukkaantui lava-auton kuljettajan törmättyä ruokakauppaan Chonburissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / komchadluek

Chonburi -

Kolme ihmistä loukkaantui lava-auton kuljettajan törmättyä ruokakauppaan Bor Thongin alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta aiemmin tällä viikolla Nong Samet – Bor Thong Roadin risteyksessä.

He saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen valkoisen lava-auton, joka oli törmännyt suoraan ruokakauppaan ja vaurioittanut huomattavan määrän tavaroita.

Pelastustyöntekijät tunnistivat lava-auton kuljettajan Kraiwit Pimnuaniksi, 20, ja hän loukkaantui lievästi. Hänen matkustajiensa tunnistettiin olevan Kornkrit Weerapat, 42, ja hänen alaikäinen poikansa, joka myös sai lieviä vammoja. Heidät vietiin paikalliseen sairaalaan rutiinitarkastukseen.

Kraiwit kertoi TPN:n toimittajille tapahtumapaikalla: "Mr. Korkrit oli nukahtamassa ennen kuin pyysi minua ajamaan. Ajoin lava-autoa suurella nopeudella ja myönnän, etten tuntenut tietä enkä ajoneuvoa."

Bor Thongin lainvalvontaviranomaiset tekevät yhteistyötä ruokakaupan omistajan kanssa keskustellakseen tapaukseen liittyvistä korvauksista ja/tai oikeudellisista maksuista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.