Edistysliikkeen johtaja Thanathorn vierailee Pattayalla viikonloppuna ja lupaa asettaa ehdokkaan Pattayan pormestariksi tulevissa vaaleissa

Pattaya -

Progressiivisen liikkeen johtaja Thanathorn Juangroongruangkit julkaisi virallisella Facebook-tilillään eilen, helmikuun 12. päivänä, liittyen paikallisten asukkaiden asumiseen, taloudellisiin, liiketoimintaan liittyviin vaikeuksiin ja muihin sosiaalisiin ongelmiin Pattayassa äskettäisen kaupungissa vierailun perusteella, erityisesti Covid- 19 pandemia.

Hän mainitsi ensinnäkin Covid-19-tilanteen, joka on riistänyt Pattayan pääasiallisen tulonlähteen, ulkomaalaiset turistit. Vaikka Pattayan elinkeinoelämän toimijat ovat yrittäneet sopeutua pääministeri Prayut Chan-O'Chan hallituksen toimenpiteisiin, Thanathorn totesi, että toimenpiteet eivät hänen mielestään ole herättäneet myötätuntoa elantonsa joutuvia paikallisia asukkaita kohtaan.

Johtaja keskusteli vierailunsa aikana myös paikallisten yrittäjien kanssa. He puhuivat pelosta, että Pattaya City ei pystyisi pysymään nopeissa muutoksissa tulevaisuudessa julkisten palveluiden, kuten julkisten laitosten, liikenteen, teiden ja muiden infrastruktuurien osalta, varsinkin kun turistit palaavat lopulta.

Hän kirjoitti: ”Jatkuvasti toistuvat tulvaongelmat Pattayalla, erityisesti Sukhumvit Roadin ympärillä olevilla kujilla (rautatie), vain kovenevat joka vuosi ja ovat aiheuttaneet valtavia vahinkoja näillä alueilla asuville ihmisille. Monet perheet joutuvat mukauttamaan kotinsa ja nostamaan ne korkeammalle tieltä. Mutta ihmisten, joilla ei ole tarpeeksi rahaa tehdä niin, on hyväksyttävä ehdot. Heidän täytyy menettää rahansa ja mielenterveytensä vain tulvien ehkäisytoimenpiteiden vuoksi.

"Näin paljon todisteita teiden poraamisesta monilla Pattayan kaduilla kaapelijohtojen asentamiseksi teiden alle ja uusiin vesiputkiin. Mutta satuin vain tietämään, että kaikkia näitä projekteja hoidettiin erikseen, mikä johti näennäisesti loputtomaan rakentamiseen, kun ne jatkuvasti avasivat ja sulkivat liikennepintoja ja jalankulkuteitä. Eri osastojen tulisi puhua keskenään ja tehdä kaikki yhdessä, verrattuna vuosien rakentamiseen.” Thanathorn kirjoitti.

"Lisäksi monet ihmiset kaupungin ulkoalueilla saattavat odottaa, että vesihuolto on myös suuri ongelma Pattayalla. Edelleen on usein ongelmia veden kanssa, joka ei juokse tai toimi kunnolla huolimatta siitä, että kaupungin vesijärjestelmä on toimilupa yksityiselle yritykselle. Sen olisi pitänyt olla jopa parempi kuin hallituksen tekemä." Thanathorn lisäsi.

Thanathorn sanoi, että hän ja Progressive Movementin jäsenet olivat vieläkin halukkaampia ryhtymään toimiin Pattayan kaupungin muuttamiseksi nähtyään ja puhuessaan paikallisille Pattayan ongelmista.

Hän totesi lopuksi, että Progressive Movementin jäsenet ovat ehdokkaita myös tulevissa Pattayan pormestarin vaaleissa ja Pattayan kaupunginvaltuuston jäsenehdokkaita. Hän pyysi myös kansalleen tilaisuutta todistaa liikkeen päättäväisyyttä palvella Pattayalaisia ​​ja parantaa kaupungin taloutta ja elämänlaatua. Hän ei kuitenkaan kertonut, ketkä ehdokkaat olisivat.

TPN-media huomauttaa, että ensimmäisille pormestarin vaaleille ei ole asetettu varmaa päivämäärää noin kymmeneen vuoteen, mutta se on todennäköisesti toukokuussa.

Bangkokin ja Pattayan vaalit pidetään toukokuussa, sisäministeri toteaa

Kuva: Thanathorn Juangroongruangkit – ธนาธร จึงรุ่งเรืองกิจ

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.