Pattayan matkailu- ja liike-elämän yhdistykset isännöivät laajaa kokousta, jotka vaativat jälleen kaikkien liiketoiminta-alojen, mukaan lukien yöelämän ja viihteen, täydellistä laillista avaamista Pattayassa

Pattaya -

One Voice Pattaya -ryhmä isännöi eilen 12. helmikuuta tapaamisen lukuisten julkisten ja yksityisten yritysten ja matkailualan yhdistysten kanssa keskustellakseen Pattaya SHA Plus Cityn käynnistämisestä sekä tapahtumien ja paraatien järjestämisestä huhtikuussa suunniteltua "uudelleenavaamiselle" ” kaupungin, mukaan lukien yöelämän ja viihdesektorin täydellinen avaaminen.

 Ryhmä kokoontui aiemmin noin kaksi viikkoa sitten samojen asioiden parissa, joista voit lukea klikkaamalla tätä tekstiä tästä.

Yli 24 yhdistyksen kokouksessa, jota johtivat One Voice Pattayan puheenjohtaja Pasin Jirapaphong ja TAT:n (Thaimaan matkailuviranomaisen) apulaispresidentti Krit Chiramongkol, mainittiin pääasiassa tapoja avata Pattayan kaupunki uudelleen matkailupilottialueena, jossa matkailijat toivotetaan tervetulleiksi turvallisesti, ensisijaisesti puhuen. Covid-19-suojatoimenpiteistä, kuten ATK (Rapid Antigen Covid Tests) -tarkastuspisteiden perustamisesta yhteistyössä SHA:n (Safety and Health Administration) PLUS CITY -järjestelmän kanssa TAT:n ohjeiden mukaisesti voidakseen toimia täysimääräisesti matkailukaupunkina.

Maallikon termein TPN huomauttaa, kokouksessa käsiteltiin tapoja "tavata keskellä" viranomaisten kanssa, jotta yöelämä ja viihde avautuisivat "täysin" Pattayalla, virallisesti suljettu huhtikuusta 2021 lähtien. Sillä välin paikat ovat saaneet avautua väliaikaisina "ravintoloina", mutta niillä on monia sääntöjä ja rajoituksia, mukaan lukien yritysten omistajat kutsuvat "liian aikaista" sulkemisaikaa klo 11 (joka ennen Covid oli klo 00 viihdealueilla, kuten Walking Street tai LK Metro), kielto tanssia, laulaa, uima-allas, yökerhoja ja muita toimenpiteitä, jotka rajoittavat kaupunkien maailmankuulua yöelämää.

Dusit Chantracha, Chonburin apteekkariyhdistyksen varapuheenjohtaja, totesi, että hallituksen "Mor Prompt" -järjestelmä oli myöntänyt 72 tunnin testitodistuksen ATK-testauksesta, mikä auttoi lisäämään tulosten tehokkuutta ja rakentamaan yleisön luottamusta ennen uudelleen avaamista.

Hän vakuutti myös, että "Pattaya SHA Plus City" -tapahtumaan osallistuvat paikalliset apteekkarit seisovat testauspisteissä konsultaatiota varten ja ovat valmiita olemaan osa hanketta auttamaan kaupunkia avaamaan uudelleen turvallisesti ja sujuvasti.

TPN huomauttaa, että ehdotus tarkastuspisteistä ja siitä, mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa, oli vielä epäselvä. Teknisesti Chonburi vaatii nykyisten määräysten mukaan ATK-testin suorittamista ennen kuin mihin tahansa muutettuun "ravintolaan" (baari) pääsee asiakkailta 72 tunnin sisällä, vaikka täytäntöönpano ja noudattaminen ovatkin sekoittuneet. Ehdotus näyttää ehdottavan, kuten aiemmin on ehdotettu, laajempia tarkastuspisteitä aiheuttamatta haittaa yksittäisille yrityksille. On epäselvää, harkittaisiinko vaihtoehtoa näyttää todiste täydestä rokotuksesta vs. testauksesta, sillä monet yrittäjät toteavat, että ATK-testauksen vaatimus lannistaa monia potentiaalisia asiakkaita. On myös epäselvää, olisivatko tarkastuspisteet pakollisia vai vapaaehtoisia, ainakin asiakkaille.

Dusit totesi: "Haluaisimme kuitenkin käyttää noin 2 viikkoa tiedottaaksemme ja kerätäksemme Pattayan alueen paikalliset apteekit mukaan ATK-tarkastuspisteohjelman ehdotukseen. Varmistamme myös, että ATK-hinta olisi sama vakiohinta kaikilla alueilla.

One Voice Pattaya -ryhmä sai myös Pattaya Beer Bar -yrittäjäryhmän puolesta tehtäväksi lähettää virallisesti kirje Pattayan toimiston TAT:n johtajalle Kajorndet Apichattrakulille saadakseen viranomaisen harkinnan liittyä Pattaya SHA Plus Cityyn. muun muassa ehdottaa yötalouden täydellistä laillista avaamista, jota pidetään Pattayan matkailun "magneettina".

Ryhmä lähetti myös kirjeen Chonburin kuvernöörille esitelläkseen paraatien ja festivaalien järjestämistä huhtikuun alussa. Ryhmän tavoitteena oli olla täysin avoin "normaalina" ennen Songkrania tänä vuonna. TPN huomauttaa, että päätöksiä siitä, tuleeko Songkranille tänä vuonna rajoituksia tai raskaita rajoituksia, päättää edelleen Bangkokissa sijaitseva Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA), jonka mukaan on tällä hetkellä liian aikaista kutsua vesifestivaaleja. Thaimaan suurin loma, joka on peruttu viimeisten kahden vuoden ajan muita pieniä uskonnollisia ja seremoniallisia tapahtumia lukuun ottamatta.

Lopuksi Pattaya City on vahvistanut suurten kaupunkitapahtumien aloittamisen jälleen maaliskuussa, ja joka viikonloppu musiikkifestivaali alkaa viikonloppuna 5. maaliskuuta Pattaya Beachillä. Tarkkaa kokoonpanoa ei ole vielä julkaistu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.