Chiang Mai toimintakehys: Rakennusalalle lanseerattu työkalupakki auttaa parantamaan siirtolaisperheiden hyvinvointia rakennusleireillä

BANGKOK, 10. helmikuuta 2022 – Euroopan unionin tuella Baan Dek -säätiö ja UNICEF käynnistivät tänään Chiang Mai Framework for Action (CMFA), työkalupakin, joka tarjoaa rakennusyrityksille ja kiinteistökehittäjille ohjausta, itsearviointityökalun ja käytännön toimenpiteitä toiminnan parantamiseksi. rakennustyömailla asuvien lasten ja perheiden elinolot.

Työkalusarja, joka on kehitetty ja testattu yhteistyössä rakennusalan johtajien, työntekijöiden, heidän perheidensä ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa, pyrkii tukemaan rakennusleireillä asuvien lasten ja perheiden parempia elinoloja ja pääsyä peruspalveluihin, mukaan lukien terveydenhuolto ja koulutus. ketkä ovat siirtolaisia. Se tarjoaa leirin johtajille helppokäyttöisen arviointityökalun tarpeiden tunnistamiseen, toimenpiteiden suunnitteluun ja leirin asukkaiden hyvinvoinnin edistymisen seuraamiseen.

"Chiang Main toimintakehyksen soveltaminen leirin hallintaan voi johtaa merkittäviin vaikutuksiin rakennustyöläisille ja heidän perheilleen", sanoi Nicola Crosta, Baan Dek Foundationin perustaja. ”Työkalupakki tarjoaa tuloskortin ja opastuksen infrastruktuurista, hyvinvoinnista ja palveluista, terveydestä ja koulutuksesta tehokkaampaan ja vaikuttavampaan leirinhallintaan. Olemme laskeneet, että jokaisesta leiriyhteisöihin sijoitetusta bahtista saadaan seitsemän bahtia yhteiskunnallisesti arvokasta tuottoa lapsille ja perheille. Tämä tarkoittaa, että lapset elävät turvallisemmissa ympäristöissä, joilla on paremmat mahdollisuudet saada koulutusta ja terveydenhuoltoa. Se auttaa myös parantamaan rakennusyhtiöiden ja kiinteistökehittäjien ympäristö-, sosiaali- ja hallintokykyä (ESG).

CMFA on kehitetty suositusten perusteella Futureiden rakentaminen Thaimaassa, Baan Dek Foundationin ja UNICEF Thaimaan julkaisema raportti 2018. Raportin mukaan kymmenet tuhannet lapset, enimmäkseen maahanmuuttajaperheistä, elävät köyhissä elinoloissa ja heillä on rajoitettu pääsy koulutukseen ja terveydenhuoltopalveluihin sekä rokotteisiin. Raportti on herättänyt kiinnostusta ja yhteistyötä monissa rakennusyrityksissä, jotka ovat liittyneet Baan Dek Foundation -säätiöön kehittääkseen työkalupakkeja näihin haasteisiin vastaamiseksi.

Kyungsun Kim, UNICEFin edustaja Thaimaassa, katsoo työkalupakin hyödyttäväksi kaikille osapuolille. ”Sen lisäksi, että parannetaan lasten ja perheiden elämää, turvallisuuden ja hyvinvoinnin parantaminen rakennusleireillä Chiang Main toimintakehyksen avulla voi myös auttaa vahvistamaan työntekijöiden suhteita ja vähentämään operatiivista toimintaa. maineriskit ja vastuullisuusluokitusten nostaminen. Tämä tarjoaa rakennusyrityksille mahdollisuuden lisätä sosiaalista vaikutustaan ​​ja vastata yritysten kasvavaan maailmanlaajuiseen kysyntään ottaa johtoasema ihmisoikeuksien puolustamisessa."

"Tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan koko yhteiskunnan lähestymistapaa. Chiang Mai Framework for Action on hyvä esimerkki kansalaisyhteiskunnan organisaatioiden, yksityisen sektorin ja kansainvälisten järjestöjen erinomaisesta yhteistyöstä. Toivomme CMFA:n parantavan elinoloja maahanmuuttajien ja heidän perheidensä rakennustyömailla ja erityisesti maahanmuuttajien lasten koulutuksen ja terveydenhuollon saatavuuden osalta. Euroopan unioni on ylpeä voidessaan rahoittaa tätä tärkeää aloitetta. Haluamme varmistaa, että ketään ei jätetä jälkeen" sanoi HE David Daly, Euroopan unionin Thaimaan-suurlähettiläs.

Baan Dek Foundation ja UNICEF Thailand ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 lähtien vastatakseen lasten tarpeisiin rakennusleireillä. Alkaen Futureiden rakentaminen Thaimaassa UNICEF Thailand on tukenut Baan Dek -säätiötä CMFA:n kehittämisessä ja testauksessa. Myös Euroopan unioni on tukenut sen kehitystä hankkeellaan: Muuttoliikkeestä kärsivien lasten suojelu Kaakkois-, Etelä- ja Keski-Aasiassa.

CMFA, mukaan lukien online-itsearviointityökalu, sosiaalisten vaikutusten suuntaviivat ja viitepaketti leirinjohtajille ja asukkaille suunnittelemaan ja toteuttamaan toimia leireillään, on nyt saatavilla osoitteessa https://www.buildingsocialimpact.org/.

###

Kuvahaku:

  1. Ladawan Tachaiyot
  2. Nurama Taleh
  3. Ladawan Tachaiyot

Tietoja Baan Dek Foundationista

Vuonna 2002 perustettu Baan Dek Foundation on Thaimaassa rekisteröity säätiö, jonka tehtävänä on tarjota koulutus-, terveys- ja turvallisuuspalveluita kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille, jotka asuvat Thaimaan kaupunkislummissa ja rakennustyömailla. Joka vuosi Baan Dek Foundation tukee yli 1,400 XNUMX lasta Chiang Maissa ja Bangkokissa täydentävien ohjelmien avulla, jotka tarjoavat hätätapausten hallintaa, lasten kehitystä ja yhteisön voimaannuttamista. Saavuttaakseen systeemisen vaikutuksen ja ylläpitääkseen pitkän aikavälin muutosta Baan Dek Foundation tekee tiivistä yhteistyötä Thaimaan rakennusalan ja julkisten sidosryhmien (julkiset koulut, terveys- ja opetusministeriöt) kanssa tukeakseen siirtolaislasten pääsyä julkisiin palveluihin ja turvallisempiin elinympäristöihin.

Tietoja UNICEF
UNICEF toimii maailman vaikeimmissa paikoissa tavoittaakseen maailman heikoimmassa asemassa olevat lapset. Yli 190 maassa ja alueella työskentelemme jokaisen lapsen puolesta kaikkialla rakentaaksemme paremman maailman kaikille.

Meistä Euroopan Unioni (EU)

Euroopan unioni on osallistunut lähes 11 miljoonalla eurolla (noin 417 miljoonaa bahtia) tukemaan UNICEFin työtä siirtolaisuudesta kärsivien lasten oikeuksien suojelemiseksi kahdeksassa Kaakkois-, Etelä- ja Keski-Aasian maassa. EU:n ja UNICEFin yhteisrahoitteisen ohjelman kahdeksan maata ovat Bangladesh, Kazakstan, Kirgisia, Malesia, Myanmar, Tadžikistan, Thaimaa ja Uzbekistan. Vuosina 2018–2022 apurahalla pyritään tukemaan lapsia, jotka muuttavat tai ovat joutuneet pakkosiirtolaisille oman maansa sisällä tai rajojen yli tai jotka jäävät jälkeen vanhempiensa muuttaessa pois.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/