Thaimaan parlamentti lähetti viina- ja samaa sukupuolta olevien avioliittolakit hallituksen tarkastettavaksi, mikä lykkää ensimmäistä käsittelyä vielä kahdella kuukaudella

KUVA: iLaw

Bangkok -

Edustajainhuone on eilen, 9. helmikuuta, toimittanut kaksi ehdotettua lakiesitystä, "progressiivisen" alkoholilaki ja samaa sukupuolta olevien avioliittolaki, hallitusvaliokunnan tarkastettavaksi.

Hallitustarkastelu tarkoittaa olennaisesti sitä, että lakiesityksen ensimmäiset käsittelyt viivästyisivät vielä kahdella kuukaudella.

KUVA: iLaw

Move Forward -puolueen jäsenet ehdottivat "progressiivista" viinalakia ensimmäisen kerran eduskunnalle helmikuun 2. päivänä. Tarkoituksena oli muuttaa valmisteverolain BE153 2560 pykälää ja korostaa sen, mitä lakiehdotuksen kannattajat kutsuvat viinatuotannon oligopoliksi. pienten ja keskisuurten panimoiden mahdollisuus päästä viinamarkkinoille.

Laki on estänyt paikallisia alkoholiyrittäjiä valmistamasta tuotteitaan Thaimaassa vuosien ajan, koska he joutuivat käymään läpi useita tiukkoja vaatimuksia ja korkeita kustannuksia valtiovarainministeriön alaisuudessa.

Hallitustarkistusluonnoksen puolesta eilen iltapäivällä 227. helmikuuta äänesti noin 394 kansanedustajasta 9 kansanedustajasta, joista 157 oli eri mieltä, mikä johti käsittelyn viivästymiseen 60 päivällä.

KUVA: Prachatai

Sillä välin LGBTQ+-henkilöiden oikeuksia tavoitteleva Move Forward -puolueen valtuuston kokouksessa esittelemä muutosehdotus samaa sukupuolta olevien avioliittoa hyväksyttiin enemmistöllä, jotta se otettaisiin hallituksessa huomioon sen sijaan, että äänestettäisiin jatkamisesta. ensimmäinen käsittely parlamentissa.

Äänestykset herättivät eilen illalla runsaasti verkkopalautetta ja julkista huomiota, jotka ilmaisivat pettymyksensä ja vihansa eduskunnan päätökseen ja käsittelyn viivästymiseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.