Euroopan unioni hyväksyy "Thailand Digital Health Passin" thaimaalaisille matkustajille, jotka voivat vierailla yli 60 EU:ssa rekisteröidyssä maassa/alueella

KUVA: Mor Prompt

Kansallinen -

Euroopan unioni (EU) on sertifioinut "Thailand Digital Health Passin", jota kutsutaan myös "Mor Prompt" -rokotustietueiksi, helpottaakseen Thaimaan asukkaiden matkustamista yli 60 maahan/alueelle, jotka kuuluvat EU:n digitaaliseen COVID-sertifikaattijärjestelmään.

Tämän ansiosta Thaimaasta on tullut toinen ASEAN-maa, joka liittyy järjestelmään Singaporen jälkeen, kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kertoi Associated Pressille tänään 10. helmikuuta.

Hyväksyntä antaa thaimaalaisille matkustajille mahdollisuuden käyttää järjestelmään tallennettua varmennetta ja näyttää terveys- ja rokotustietonsa Covid-19:stä ennen matkustamista EU:n digitaalisen COVID-sertifikaattijärjestelmän tai EU:n DCC:n piiriin kuuluville maille/alueille.

KUVA: kansanterveysministeriö

Ministeriön mukaan "Thailand Digital Health Pass" näyttäisi kaksi erilaista tärkeää tietoa, jotka ovat seuraavat:

  1. Perustiedot henkilöllisyyden vahvistamiseen: Koko nimi, kansallinen 13-numeroinen henkilötunnus, ikä, kansalaisuus ja passin numero (jos sellainen on).
  2. Covid-19-koronavirukseen liittyvät henkilötiedot: Covid-19-rokotustietue voimassa 180 päivää viimeisimmän rokotteen vastaanottamisesta, Covid-19-testitulos RT-PCR- tai ATK-testeillä (vain EU-hyväksytty tuotemerkki) voimassa 7 päivän sisällä viimeisestä testistä , Covid-19-palautustiedot ovat voimassa 180 päivää diagnoosipäivästä. Se näytetään QR-koodilomakkeella, jossa on henkilön digitaalinen allekirjoitus asiakirjan väärentämisen estämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.