Thief varastaa moottoripyörän lähikaupan edestä Pattayan alueella

Banglamung -

Varas varasti moottoripyörän työntekijältä päivittäistavarakaupan edessä Banglamungissa viime sunnuntaina (6. helmikuuta)th).

Ms Wachira Inthasing, 32, lähikaupan työntekijä, kertoi The Pattaya Newsille CCTV-materiaalilla: "Moottoripyöräni oli lähikaupan edessä Soi Toonglom Talmanin sisäänkäynnillä Nongpruessa, kun työskentelin sisällä. Moottoripyörä oli lukossa."

"Kolme miestä moottoripyörällä pysähtyi lähikaupan eteen, ennen kuin yksi heistä onnistui avaamaan moottoripyöräni lukituksen hyvin nopeasti", Wachira selitti.

”Olin hyvin surullinen, koska kesti kauan säästää rahaa ennen kuin pystyin ostamaan moottoripyörän. Olen jo tehnyt ilmoituksen Nongpruen poliisille. Kävin myös lehdistössä, koska toivon lisää julkisuutta siitä, kuka mahdollisesti otti pyöräni. Wachira totesi.

Nongpruen poliisin kerrotaan tutkivan tapausta ja varoittanut Pattayan alueen asukkaita, että moottoripyörävarkaat ovat edelleen aktiivisia alueella, osittain edelleen herkän talouden johdosta Covid-19-rajoitusten vuoksi, jotka ovat edelleen vahingoittaneet Pattayan leipä- ja voimatkailuteollisuutta. arviolta 85 % paikallisesta BKT:sta normaaliaikana.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.