Chonburin maanviljelijä ampui useita kertoja suolapellolleen, poliisi epäilee huumeiden liittyvän

Chonburi -

Maanviljelijä on saanut vakavia vammoja laukauksista, ja kolme metamfetamiinipilleriä löydettiin hänen pienestä mökistään suolapellolla Panat Nikhomin alueella.

Panat Nikhomin poliisille ilmoitettiin tapauksesta sunnuntai-iltapäivänä (6th) suolakentällä Baan Nerngossa Naruekin osa-alueella.

Poliisi, lehdistö ja ensiapuhenkilöstö saapuivat suolapellolla sijaitsevalle kotalle löytääkseen herra Wissanu Banditjeenin, 41, joka oli saanut vakavia vammoja useista luotihaavoista ja vuotanut voimakkaasti. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Wissanun omistamasta kotasta löytyi kolme metamfetamiinipilleriä ja viisi luotipatruunaa.

Boonchuay Khaewpom, 50, joka tunnisti olevansa loukkaantuneen miehen läheinen ystävä ja asuu lähellä, kertoi poliisille: "Kävelin suolapellolla ja näin ystäväni (Wissanu) moottoripyörän pysäköimässä lähelle, joten päätin käydä hänen luonaan hengailla. Löysin hänen vuotavan voimakkaasti verta ja soitin välittömästi poliisille ja pelastusviranomaisille.

Rae Banditjeen, 72, loukkaantuneen isä, joka saapui paikalle ensiapuhenkilöstön kutsun jälkeen, kertoi poliisille: "Poikani on maanviljelijä ja hän asuu kotassa yksin. Minulla ei ole aavistustakaan, onko hänellä vihollisia, mutta hän on aina pitänyt itsellään muuta kuin muutama ystävä, kuten Bonchuay, eikä hänellä tietääkseni ole koskaan ollut vakavia ongelmia."

Tässä vaiheessa poliisi epäilee, että loukkaantunut saattoi olla osallisena laittomaan huumekauppaan. He kuitenkin jatkavat tutkintaa ja suunnittelevat haastateltavansa Wissanua, kun tämä toipuu vammoistaan. Tapahtumapaikka oli maaseutu, eikä alueella ole valvontalaitteita.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.