Entinen thaimaalainen työntekijä pidätettiin sen jälkeen, kun Australian Bangkokin suurlähetystön kylpyhuoneista löydettiin kameroita

KUVA: MGR Online

Bangkok -

Entinen thaimaalainen miespuolinen työntekijä on pidätetty sen jälkeen, kun Australian Bangkokin suurlähetystön kylpyhuoneista löydettiin piilokameroita.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin ulkoasiainosaston komentaja kenraalimajuri Khemmarin Hassiri sanoi: "On totta, mitä ulkomaiset tiedotusvälineet ovat raportoineet entisestä miespuolisesta thaimaalaisesta työntekijästä Australian Bangkokin suurlähetystöstä ja hänet pidätettiin viime kuussa (tammikuussa). ”

TPN-media huomauttaa kuitenkin, että epäilty on sittemmin vapautettu takuita vastaan.

"Mies piilotti kameroita naisten wc-tiloihin Australian Bangkokin-suurlähetystössä. Suurlähetystö on tehnyt ilmoituksen Lumphinin poliisille." Khemmarin lisäsi.

Samaan aikaan Lumphinin poliisipäällikkö eversti Nimit Nooponthong on kieltäytynyt antamasta tiedotusvälineille mitään yksityiskohtia. Hän perusteli, että koska kyseessä on ulkomaan suurlähetystö, siihen liittyy useita virastoja ja perusteellinen tutkinta on meneillään.

Australian ulkomainen lehdistö on kuitenkin paljastanut, mitä he sanovat olevan yksityiskohtia tapauksesta, vaikka Thaimaan kuninkaalliset poliisiviranomaiset eivät vahvistaneet tai kiistäneet näitä yksityiskohtia.

Voit lukea raportin aiheesta tapaus Sydney Morning Heraldista täältä, vaikka TPN huomauttaa, että heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan eivätkä liity TPN-mediaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.