Rayongin kansanterveys vahvistaa, että merieläimistä ei löytynyt saastunutta öljyä, sanoo merenelävien olevan turvallisia Rayongissa

KUVA: Rayongin PR-toimisto

Rayong –

Rayongin kansanterveysvirasto on vahvistanut, että toreilla ja kalastuksessa myytävistä merieläimistä ei ole toistaiseksi löydetty saastunutta öljyä ja että heidän mukaansa merenelävät Rayongissa ovat turvallisia kansalaisten kulutukseen.

Ensinnäkin viittauksena Rayongin nykyiseen tilanteeseen:

Saastumisenvalvontaosaston (PCD) pääjohtaja Athapol Charoenshunsa paljasti viime viikolla Associated Pressille, että Star Petroleum Refining Public Company Limitedin tiistaina vuotaneen putkivuodon aiheuttama tiheä öljysaaste oli vähitellen pyyhkäissyt kohti 51 neliökilometriä Ao Prao Beach Koh Sametissa satelliittikuvatutkimuksen mukaan. Napsauta alla saadaksesi lisätietoja!

Paikalliset viranomaiset tehostavat öljyvuototilanteita Rayongissa turistisaarten ja rantojen ympärillä

Nyt päivitykseemme:

Eilen (2nd) Rayongin maakunnan kansanterveysviraston päälääkäri Soonthorn Reanpoomkarnkit kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Rayongin alueella on suoritettu satunnaisia ​​merieläimiä koskevia testejä. Tällä hetkellä paikallisilla markkinoilla ja kalastuksessa myytävistä merieläimistä ei löytynyt saastunutta öljyä. Jos kuitenkin on löydetty kuolleita merieläimiä tai joku on saanut kiinni öljyllä peitetyistä merieläimistä, hänen on ilmoitettava asiasta asianomaisille viranomaisille."

Rayongin varakuvernööri Anan Nakniyom lisäsi: "Yli 700 ihmistä, joista suurin osa on paikallisia kalastajia ja myyjiä, on tehnyt virallisen valituksen Ramphueng Beachin lähellä sijaitsevan keskuksen öljyvuodon vaikutuksista.. He etsivät taloudellista korvausta ja tukea hallitukselta ja/tai yritykseltä, joka on vastuussa öljyvuodosta. Työskentelemme asianomaisten virastojen ja viranomaisten kanssa nopeuttaaksemme tätä prosessia ja auttaaksemme sitä tarvitsevia."

Varakuvernööri totesi myös, että Ramphueng Beachillä on voimakkaita tuulia ja aaltoja. Öljyä ei hänen mukaansa ole kuitenkaan huuhtoutunut maihin viidessä päivässä, mikä antaa varhain toivoa tilanteen paranemisesta nopeasti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.