Kultasangastaja varastaa kultaesineitä yli 200,000 XNUMX bahtin arvosta kultakaupasta Chonburi-ostoskeskuksessa

Chonburi -

Kultaryöstäjä varasti eilen (200,000. helmikuuta) kultatavaroita arvoltaan yli 2 XNUMX bahtia Panat Nikhomin kaupunginosassa sijaitsevan ostoskeskuksen kultakaupasta.

Panat Nikhomin poliisille ilmoitettiin tapahtumasta kultakaupassa ostoskeskuksessa Goot-Ngaon osa-alueella. Tämä tapahtui vain päiviä samanlaisen tapauksen jälkeen Sri Rachassa, josta raportoimme täällä TPN-mediassa alla.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat kultakauppaan löytääkseen päivystävän työntekijän, neiti Sunitta Imsuwanruethain, joka kertoi Panat Nikhomin poliisille: "Noin 30-40-vuotias laiha miespuolinen epäilty, jolla oli sininen paita, esiintyi alun perin asiakkaana ja pyysi nähdä. kultaesineet."

Epäilty sinisessä otettiin kiinni CCTV:hen.

"Kun esitimme hänelle useita kultaesineitä esimerkkinä, hän nappasi ne, joiden yhteisarvo oli noin 200,000 XNUMX bahtia", Sunitta selitti toimittajille.

Todistaja, Puwanart Nathungmon, 49, joka jahtasi epäiltyä, kertoi Panat Nikhomin poliisille: "Yritin jahdata epäiltyä pysäyttääkseni hänet, mutta epäonnistuin. Epäilty kiipesi moottoripyörällä, joka oli pysäköity kauppakeskuksen eteen."

Poliisi jahtaa epäiltyä.

Sillä välin samanlainen tarina useita päiviä aikaisemmin Si Rachassa:

Kultakaupan ryöstäjä lensi kultaa pois panttilainannosta Si Rachassa tammikuun 31. päivänä.

Kultaryöstö pääsi eroon 600,000 XNUMX bahtilla panttilainauksesta Si Rachassa

Si Rachassa veitsellä ja vasaralla aseistettu kultakaupan ryöstäjä on pidätetty.

PÄIVITYS: Kultaliikkeen ryöstäjä pidätettiin varastamisen jälkeen Sri Rachan panttilainasta

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.