Rayongin rannikon edustalla tapahtuneesta vuodosta vastaavan öljy-yhtiön toimitusjohtaja vierailee henkilökohtaisesti kalastajien ja myyjien luona ja lupaa täyden tuen

Rayong, Thaimaa-

  Star Petroleum Refining Public Company Limitedin eli SPRC:n johtaja ja toimitusjohtaja tapasivat henkilökohtaisesti kymmeniä kalastajia ja myyjiä Mae Ramphueng Beachillä tänä iltapäivänä 3. helmikuuta antaakseen henkilökohtaisen lupauksensa, että SPRC tarjoaa täyden taloudellisen avun ja tuen. kaikille, joihin vuoto vaikuttaa.

Tämä tapahtuu, kuten Thaimaan kuninkaallinen laivasto ilmoitti tänä iltapäivänä että tilanne rannalla, joka on yksi Rayongin suosituimmista turistinähtävyyksistä, on nyt hallinnassa. 

Rayongin kansanterveysosasto on myös vahvistanut, ettei myytävien merenelävien joukossa ole merkkejä saastumisesta.   

Voit myös lukea tilanteesta lisää toistaiseksi ja öljyvuodon lähteestä aiemmasta artikkelistamme täällä.

Robert Dobrik, SPRC:n toimitusjohtaja ja hänen henkilöstöpäällikkönsä Jeerasak Mahasukhon tapasivat henkilökohtaisesti huolissaan olevia kalastajia, kyläläisiä ja myyjiä klo 2 tänä iltapäivänä Klong Kachessa, Mae Ramphueng Beachillä rauhoitellakseen niitä, joiden toimeentulo pyörii. meren ympäri Rayongin lähellä, että SPRC ottaisi täyden vastuun ja työskentelee kaikkien asianomaisten kanssa.

Mr. Dobrik, joka on kanadalainen, puhui kääntäjän välityksellä herra Sunthorn Saengnet, 56, kalastajien edustaja. Molemmat ryhmät sopivat perustavansa useita avoimia komiteoita, joissa yhteisön jäsenet ovat täysin mukana kaikilla tasoilla varmistaakseen, että kaikki vahingot ja vastuu katetaan.

Dobrik toi myös tukipaketteja, jotka sisälsivät erilaisia ​​"eloonjäämistarvikkeita" ja avustustarvikkeita kärsineille, jotka Sunthornin mukaan olivat kiitollisia eleestä ja toivoivat sen osoittavan varmuutta siitä, että jatkossakin otettaisiin täysi vastuu.

Valiokunnat on määrä järjestää ja koota noin ensi viikon aikana, herra Jeerasakin mukaan ja läpinäkyvä ja avoin kommunikointi tapahtuisi kaikkien osapuolten välillä.

Kuvat: 77kaoded.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/