Junaviranomaiset kuolivat rautatien risteyksessä matkustajajunan törmäyksessä perävaunun kanssa Udon Thanissa

Udon Thani -

Kaksi junapäällikköä kuoli ja monet loukkaantuivat, kun junaveturi törmäsi puoliperävaunulliseen kuorma-autoon rautatiesisteyksessä Mueangin alueella Udon Thanissa eilen illalla 31. tammikuuta.

Mueang Udon Thanin poliisit saapuivat paikalle noin kello 7. saatuaan tiedon junasta ja 30-pyöräisen perävaunun kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta lähellä Ban Chanin risteystä. Saapuessa löydettiin Nong Khai – Bangkok -reitin dieselveturi törmänneen valkoiseen 18-pyöräiseen perävaunuun. Traileri puristui suoraan ja hinasi sitä yli 18 metriä.

Junan kuljettajan ja mekaanikon kerrottiin putoavan junan päästä ja löydetty kuolleina läheisestä kanavasta. Yli 100 matkustajaa yhdeksässä telissä oli shokissa, osassa pieniä kolhuja ja mustelmia.

Puoliperävaunun kuorma-auton kuljettaja Surachai Wongsuk, 36, kertoi asianomaisille viranomaisille, että hän ajoi tapiokalastuja kuljettavaa kuorma-autoa Bueng Kanista matkalla Prachinburiin. Kun hän saapui risteykseen, hänen mukaansa ei ollut rautatiepuomia tai varoituskylttejä, jotka olisivat ilmoittaneet lähestyvästä junasta.

Sitten hän ajoi ja ylitti rautatien, mutta sitten hän kuuli voimakkaan junan torven ennen kuin törmäsi perävaunuun niin voimakkaasti, että hänen kuorma-autonsa etuosa putosi. Hän myös vaati viranomaisille, että rautatiepuomi ei toiminut. Jos olisi, hän olisi lopettanut ajamisen. Ihmeen kaupalla hän ei loukkaantunut ollenkaan, vaikka hänen ajoneuvonsa romahti täysin.

Samaan aikaan poliisi ja tutkijat olivat tutkinnassa sekä tiedossa murtuneen esteen tutkinnassa.

Kuva: Sanook

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.