Pyöräilijät valittavat Banglamungin kävely-juoksu-pyöräilyreitin vaarallisesta osasta

Banglamung -

Pyöräilijät ovat valittaneet TPN-medialle Banglamungin kävely-juoksu-pyöräilyreitin vaurioituneesta osasta, koska he ovat huolissaan pyöräilyn ja harjoittelun turvallisuudesta.

Pattaya News on vastaanottanut useita valituksia kyseisestä reitistä Marp Prachan Reservoirin ympärillä Pongin osa-alueella. Jotkut polun reunassa olevat osat näyttävät olevan vaurioituneet, ja ne putosivat jyrkästi lähellä olevaan säiliöön, ja pelotteena on vain ohut teippi (katso alla). Sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset käyttävät polkua säännöllisesti pyöräilyyn ja kuntoiluun joka aamu ja myöhään iltapäivällä. Lisäksi valittajien mukaan yöllä ei ole valoja.

Pattaya News -toimittajat menivät alueelle, jossa polku on samalla puolella kuin Soi Siam Country Club ennen Huayyain risteystä. Tien reuna näyttää olevan veden syöpymä ja on noin kaksi metriä syvä.

Kävely-juoksu-pyöräilypolku on kotimaan matkailua ja fyysistä kuntoa tukeva hanke Marp Prachanin tekojärven ympärillä. Se on yhteensä noin 12 kilometriä pitkä. Polun rakentaminen valmistui vuonna 2019 128 miljoonan bahtin budjetilla.

TPN-media on raportoinut asiasta Pongin kunnan apulaiskaupunginjohtajalle Nithi Intimille. Hän on vahvistanut tekevänsä yhteistyötä asianomaisten toimistojen kanssa näiden ongelmien korjaamiseksi, vaikka tarkkaa aikataulua tai arviota valmistumispäivämäärästä ei annettu.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.