Thaimaa ilmoittaa ensimmäisen tunnetun kuoleman Omicron Covid-19 -variantista, 86-vuotiaasta vuodepotilaasta, jolla on sairaus

KUVA: Workpoint News

Kansallinen -

Thaimaa ilmoitti eilen 16. tammikuuta ensimmäisestä tunnetusta Omicron-infektion kuolemasta eteläisestä Songkhlan maakunnasta.

Songkhlan provinssin kansanterveysviraston mukaan kuolonuhri oli 86-vuotias vuoteessa oleva nainen, jonka sairaus oli Alzheimerin tauti. Hän sai jo kaksi annosta Pfizeria rokotusasiakirjojensa mukaan.

Potilaan kerrottiin osoittautuneen positiiviseksi ATK (Rapid Antigen) -testillä tammikuun 6. päivänä, mahdollisesti hänen pojanpojansa, jonka todettiin aiemmin saaneen Omicron-varianttitartunnan Phuketista palattuaan. Hänet siirrettiin ja eristettiin Hat Yain sairaalassa.

Hänen RT-PCR-testinsä vahvisti myös viruksen positiivisen 7. päivänä. Hänen terveydentilansa heikkeni vakavan keuhkokuumeen vuoksi ja julistettiin lopulta kuolleeksi tammikuun 12. päivänä, samaan aikaan kun hänen viruksensa vahvistettiin Omicron-variantiksi.

Tapaus on ensimmäinen tunnettu Omicron-tartunnan saaneen potilaan kuolema paikallisesta tartunnasta Thaimaassa. TPN-media huomauttaa, että EI kuitenkaan jokaista Covid-19-tapausta maassa järjestetä erikseen variantin tunnistamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.