Thaimaa aikoo periä 300 bahtin "maamaksun" kansainvälisiltä turisteilta huhtikuusta alkaen

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Thaimaa aikoo periä 300 bahtin "maanpääsymaksun" kaikilta ulkomaalaisille turisteille "Amazing Thailand New Chapter" -matkailun edistämiskonseptin mukaisesti, hallituksen tiedottaja raportoi tänään 12. tammikuuta.

Tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana kertoi Associated Pressille, että Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö (TAT) edistäisi yhdessä thaimaalaista matkailua "Amazing Thailand New Chapter" -konseptilla tammikuusta alkaen.

Hankkeessa korostettaisiin myös uutta talousmallia, joka yhdistää biotalouden, kiertotalouden ja vihreän talouden käsitteet kestävän matkailun edistämiseksi ja paikallisyhteisöjen matkailuvoittojen lisäämiseksi.

Lisäksi vuoden 2022 toisella vuosineljänneksellä (huhti-kesäkuu) viranomaiset alkaisivat periä niin sanottua "maanpääsymaksua", joka on 300 bahtia/henkilö kansainvälisiltä turisteilta, ja sitä käytettäisiin matkailun hallintaan ja kehittämiseen sekä vakuutuksiin. Thaimaassa matkustaville turisteille tarjoamalla enintään miljoona bahtia tai 1 sataa tuhatta bahtia sairauskuluihin.

Maksu on alun perin tarkoitus sisällyttää turistien lentolippuihin lentomatkojen yhteydessä. Maamatkailutapa on tiedottajan mukaan harkinnassa.

KUVA: Siamrath

Matkailu- ja urheiluministeriö arvioi myös, että Thaimaa saisi matkailusta tuloja noin 1.3-1.8 biljoonaa bahtia vuonna 2022. Thaimaahan odotetaan matkustavan noin 5-15 miljoonaa ulkomaalaista, jotka tuottavat noin 800 miljardia bahtia nykyisestä aallosta huolimatta. Omicron-varianteista ympäri maailmaa.

Kotimaan matkustamiseen odotetaan noin 160 miljoonaa ihmistä, ja heidän tulonsa olisi tänä vuonna noin 700 miljardia bahtia. Samaan aikaan hallitus jatkaa matkailua edistävien hankkeiden kehittämistä kannustaakseen thaimaalaisia ​​matkustamaan kotimaassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.