Tuli tuhosi autotallin Chonburissa, omistaja väittää, että sisällä oli 300,000 XNUMX bahtia kultaa ja käteistä

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Tulipalo tuhosi täysin autotallin Phanat Nikhomin alueella viime viikonloppuna. Vahinkojen kustannukset ovat arviolta 300,000 XNUMX bahtia.

Phanat Nikhomin poliisille ilmoitettiin Nong Hengin osa-alueella sijaitsevan autotallin tulipalosta sunnuntaina 9. tammikuuta 2022.

Palomiehet saapuivat paikalle viidellä paloautolla ja havaitsivat, että helvetti oli täysin liekeissä. Palon hallintaan kului noin puoli tuntia.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Autotallin omistaja rouva Sangkit Tongngam, 40, kertoi TPN-medialle: "Leikkasimme rautaesineitä, kun tulipalo syttyi lähellä olevaan öljysäiliöön. Ennen palon syttymistä tapahtui pieni räjähdys."

"Autotallissa oli 100,000 300,000 bahtia käteistä ja kultaesineitä ja se tuhoutui täysin. Vahingonkorvausten kokonaiskustannukset ovat arviolta XNUMX XNUMX bahtia. Onneksi kukaan ei loukkaantunut." Sangkit päätti.

Phanat Nikhomin poliisi tutkii, oliko autotallilla vakuutus ja väitteet kalliista kullan ja käteisen menetyksistä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.