Norjalainen mies tekee valituksen Sattahipin poliisille kambodžalaisesta "tyttöystävästään", koska häneltä väitetään huijatuksi lähes 200,000 XNUMX bahtia vääristä avioliittolupauksista.

Chonburi -

Norjan kansalainen, 55, teki valituksen Sattahipin poliisiaseman tutkijoille Chonburissa kambodžalaisesta "tyttöystävästään", joka huijasi häneltä lähes 200,000 XNUMX bahtia väittäen, että tämä vei hänen rahojaan järjestääkseen avioliittoasiakirjoja Norjan suurlähetystössä.

Mies, jonka koko nimi on salattu ja jota kutsutaan vain Kyrieksi, kertoi Sattahipin viranomaisille, että hän tapasi tyttöystävänsä Sreem-äidin, joka on kambodžalainen mutta työskenteli ja asui Chonburissa, ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesti Bang Saray Subdistrictissa vuoden 2019 lopulla sen jälkeen, kun hän alkoi rakentaa suhdetta sosiaalisen median alustoilla aiemmin.

He aloittivat sen jälkeen romanttisen suhteen ja lupasivat mennä naimisiin Norjassa. Tämän jälkeen hän lensi takaisin kotimaahansa alkuvuodesta 2020, mutta Covid-19-koronavirus oli alkanut levitä ympäri maailmaa, jolloin hän ei voinut lentää takaisin Thaimaahan. Joten molempien piti aloittaa kaukosuhde videopuheluiden kautta lähes kahden vuoden ajan.

Tänä aikana Sreem-äiti kuulemma käski häntä siirtämään rahaa auttaakseen häntä, yhteensä noin 1,000 bahtia jokaisesta soittokerrasta. väittäen, että rahat käytettäisiin avioliittoasiakirjojen järjestämiseen Norjan suurlähetystössä. Kokonaissumma oli hänen lausunnon mukaan lähes 200,000 XNUMX bahtia.

Viime kuussa, joulukuussa 2021, Kyrie onnistui lopulta palaamaan Thaimaahan lähes kahden vuoden jälkeen Test and Go -ohjelman kautta (joka on sittemmin keskeytetty Omicron Covid-19 -variantin vuoksi) ja kuulemma pyysi häntä tapaamaan hänet Bang Saray Beachillä. missä he tapasivat ensimmäisen kerran, jossa hän näytti olevan samaa mieltä…mutta hän ei ilmestynyt. Myöhemmin hän sai selville, että Sreem-äiti työskenteli apulaiskokina ravintolassa Bang Sarayn osa-alueella ja hänellä väitettiin nyt olleen romanttinen suhde toisen ulkomaalaisen kanssa. Kun häneltä kysyttiin avioliittolupauksista ja kaikista hänen siirretyistä rahoista, hän kieltäytyi puhumasta hänen kanssaan ja jätti hänet huomiotta.

Miesuhri päätti sitten ilmoittaa tapauksesta asianomaisille poliiseille ja palkata asianajajan. Hänen asianajajansa Prateep Nakbangkerd kertoi paikallisille tiedotusvälineille, että tällaisten valitusten tekeminen voi tuoda oikeutta ja olla tapaustutkimus Thaimaassa asuville ulkomaalaisille, joille petostetaan ja heille valehdellaan.

Sattahipin viranomaisten mukaan tapausta tutkitaan ja käsitellään Thaimaan oikeusjärjestelmän kautta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.