Thaimaassa raportoitiin yli 500 tieliikenneonnettomuutta, joissa kuoli 65 "Uudenvuoden seitsemän päivän vaaran" kolmantena päivänä.

KUVA: Trai Kunnatam Rescue Team

Kansallinen -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi tänään (1. tammikuuta) yhteensä 555 onnettomuudesta, joista 65 kuoli ja 535 loukkaantui, "Uudenvuoden seitsemän päivän vaaran päivää" -liikenneonnettomuuksien kampanjan kolmantena päivänä (31. joulukuuta) .

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (36.40 prosenttia) ja rattijuopumuksesta (34.77 prosenttia). Noin 85.41 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä.

36.04 prosenttia tieliikenneonnettomuuksista tapahtui eniten valtateillä, 36.04 prosenttia maakuntien seuduilla ja kylissä ja 12.61 prosenttia kaupunkiteillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui kello 6-01 välisenä aikana 9 prosentin osuudella.

Eniten onnettomuuksia sattui Chiang Maissa (26 kertaa) ja myös Chiang Maissa loukkaantui eniten (23 henkilöä). Suurin kuolonuhrien määrä oli Udon Thani (5 henkilöä).

Kaikkiaan kahden päivän (29.-31.) Seitsemän vaarapäivän aikana on sattunut yhteensä 1,339 1,322 tieliikenneonnettomuutta, 153 XNUMX loukkaantumista ja XNUMX kuolemaa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.