Ilmanlaatu saavuttaa epäterveellisen tason viidessä Thaimaan maakunnassa PM.2.5-hiukkasten kertymisen vuoksi

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Viisi Thaimaan maakuntaa kohtaa epäterveellistä ilmansaastetta, joka johtuu PM2.5-pölyhiukkasten standarditason ylittämisestä tänään, ilmasaasteiden lieventämiskeskus (CAPM) raportoi tänä aamuna 17. joulukuuta.

Provinsseja ovat Bangkok, Nakhon Pathom, Samut Prakan, Samut Sakhon ja Saraburi.

Voi olla karttakuva ja teksti

Yleistä ilmanlaatua pohjoisilla, koillisilla, itäisillä ja eteläisillä alueilla pidetään erittäin hyvänä pölyhiukkasten kerääntyessä korkeintaan 47 mikrogrammaa kuutiometriä kohden (μg/m).3).

PM2.5-pölyhiukkaset keski- ja länsiosissa saavuttavat epäterveellisen tason ainakin yhdellä alueella, ja kerääntymisen on raportoitu olevan 33-53 μg/m3. 11 alueella Bangkokissa ja sen lähistöllä on raportoitu epäterveellisen pölypitoisuuden olevan 33–62 μg/m3.

Itäisellä alueella, mukaan lukien Pattaya ja Chonburi, Air4Thai-verkkosivusto raportoi erinomaisesta tai kohtalaisesta ilmanlaadusta. Suurin osa maakunnan alueista saavuttaa kohtalaisen pölyhiukkastason, noin 43 μg/m3. TPN-media kuitenkin raportoi, että paikallisesti näkyvyys on heikko ja ilma näyttää sumuselta, mikä saa valituksia paikallisilta lukijoilta.

Riskialueiden asukkaita kehotetaan sulkemaan ovet ja ikkunat likaisen ulkoilman saastumisen välttämiseksi ja käyttämään asianmukaisia ​​naamioita ulkona liikkuessaan. Herkkien ryhmien tulisi vähentää ulkoilua.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.