Chonburin kuvernööri määräsi väliaikaisesti sulkemaan ravintolan, joka on tehnyt ratsian viisi kertaa äskettäin lähellä Bali Hain laituria

Pattaya -

Chonburin kuvernööri on määrännyt Bali Hain laiturin lähellä sijaitsevan ravintolan tilapäisen sulkemisen 30 päiväksi sen jälkeen, kun hänen väitetään rikkoneen Chonburin taudintorjuntamääräyksiä monta kertaa.

Ensinnäkin viitteenä aiemmat artikkelimme tästä tilanteesta:

Poliisi teki viime kuussa ratsian Bali Hain lähellä sijaitsevaan ravintolaan, koska sen väitettiin myyneen alkoholia, vesipiippua ja rikkoneen Covid-19-tilauksia tapahtumapaikalla arviolta 100 ihmisen kanssa, jotka eivät olleet sosiaalisesti etäisyyttä, käyttäneet naamioita tai ryhtyneet muihin varotoimiin.

Pattayan poliisi teki ratsian ravintolaan lähellä Bali Haita neljättä kertaa alkoholin ja shishan epäillyn myynnin sekä Covid-19-sääntöjen rikkomisen vuoksi

Pattayan poliisi tarkasti "ravintolan" lähellä Bali Haita 13. joulukuutath väitetystä alkoholin myynnistä ja luvattomasta aukiolosta, mikä on viides kerta, kun tälle tapahtumapaikalle on "ryöstetty" viime kuukausina.

"Ravintola" lähellä Bali Hai Pier -laituria tarkastettiin viidennen kerran väitetyn Covid-19-sääntöjen rikkomisen vuoksi

Nyt päivitykseksi:

Chonburin kuvernööri Phakarathorn Teanchai eilen (15. joulukuutath) on määrännyt The Sky Mountain -ravintolan väliaikaiseen sulkemiseen 30 päiväksi 13. tammikuuta astith. Tapahtumapaikka sijaitsee Bali Hai -laiturin vieressä ja kuuluisan Pattayan kyltin alapuolella.

Määräyksessä kuitenkin lisättiin, että väliaikaisesta sulkemismääräyksestä voidaan valittaa tai valittaa 15 päivän kuluessa.

TPN-media huomauttaa, että tämä viimeisin sulkeminen tapahtui sen jälkeen, kun thaimaalainen mies osallistui tappeluun aikaisin aamulla suuren joukon muita miehiä, joidenkin väitetään olevan ravintolahenkilöstöä, kanssa tapahtumapaikan lähellä aiemmin tällä viikolla. Tapaus levisi viruksen leviämiseen, kun mies kävi sosiaalisessa mediassa lähikaupassa lähellä ravintolaa omassa veressään ja sai välittömästi vihan netissä. Oli epäselvää, oliko mies ravintolan suojelija, ja tapahtumasta julkaistiin ristiriitaisia ​​tarinoita.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.