Chonburin kuvernööri julkaisee uudet maakunnalliset määräykset Covid-19-rajoituksista ennen uuden vuoden festivaaleja

Chonburi, Thaimaa-

Chonburin kuvernööri on antanut tänä iltapäivänä (16. joulukuuta) uuden lain, joka koskee Covid-19-rajoituksia, jotka koskevat koko maakuntaa ja ovat voimassa tästä hetkestä toistaiseksi.

Nämä korostetut säännöt koskevat koko maakuntaa. Olemme myös lisänneet joidenkin tilausten viereen selvyyden vuoksi kursiivilla analyyseja ja lausuntoja, mutta ei mielipiteitä:

-Koko Chonburi on sininen vyöhyke, joka on voimassa tänään, kuten Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) ilmoitti aiemmin. (Sininen tarkoittaa Business, Leisure, and Ultimate Experience. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että maakunta kelpuutetaan hiekkalaatikkoalueeksi turisteille, jotka eivät täytä testi-ja mene-kelpoisuutta päästäkseen Thaimaahan ja matkustaakseen heti minne haluavat, sekä ylimääräisiä etuoikeuksia ja lupia maakunnalle, kuten meneillään olevat festivaalit. Banglamungissa ja Pattayassa. Nämä luvat voivat vaihdella provinssien mukaan.)

-Baarit, pubit, karaoket, yökerhot, viihdepaikat, saippuat, olennaisesti koko yötalous on edelleen laillisesti ja virallisesti suljettu. (Aiemmin tällä viikolla, Kuten raportoimme, Pattayalla pidettiin kokous, jossa baarit ja viihdepaikat sallittiin laillisesti avata ja se toimitettiin Center for Covid-19 Situation Administrationille eli CCSA:lle lisähyväksyntää varten. Tästä määräyksestä lähtien laillista lupaa ei kuitenkaan ole myönnetty virallisesti. Toisin kuin uskotaan, baarit ja viihdepaikat pysyvät laillisesti suljettuina kansallisesti ja ovat olleet tämän vuoden huhtikuun 10. päivästä lähtien, ja CCSA on ilmoittanut, että niitä "harkitaan" tammikuun puoliväliin mennessä laillista avaamista varten, mutta ei takeita.)

-Kaikentyyppiset ravintolat voivat myydä alkoholia vain, jos ne ovat SHA+ (Turvallisuus- ja terveyshallinto, joka vaatii lomakkeiden ja todistusten täyttämistä ja lähettämistä hallitukselle verkossa) ja Covid-vapaa asetus (Toinen todistus/joukko ohjeita ja sääntöjä, katso alla). Aukioloajat ovat 11-00 ja 2-00. Sertifikaatit on sijoitettava ERITTÄIN näkyvästi myymälään tarkastettaviksi ja asiakkaiden nähtäväksi. (Klo 11 palveluaikana on ollut sekalaisia ​​viestejä. Pohjimmiltaan näyttää siltä, ​​​​että tarjoilun pitäisi lopettaa tähän kellonaikaan ja kaikkien asiakkaiden ja henkilökunnan pitäisi olla ulkona tapahtumapaikan ollessa kokonaan kiinni puoleenyöhön mennessä. Tämä viesti on johtanut sekaannukseen, toteaa TPN-media, mutta palvelu ja roskakorit tulee sulkea klo 00 mennessä.)

-SHA+-ravintolat voivat tarjoilla alkoholia klo 1 asti uudenvuodenaattona 00. joulukuuta, mutta niiden on oltava ulkona tai avoimessa ympäristössä. (Myös tässä on ollut hämmennystä tai jos se tarkoittaa, että suljetut ravintolat eivät voi palvella ennen tätä tuntia. Päähuoli näyttää olevan tapahtumat/juhlat ja suuret tapahtumat.)

- Paikat, kuten kukkotaistelutadionit, nyrkkeilystadionit jne., joissa pelataan uhkapelejä (epävirallisesti) tapahtuu usein, on haettava Covid-free-ympäristösertifikaattia, kuten ravintola, joka haluaa tarjoilla alkoholia.

 Covid-19-mittaus/Covid-free-asetussäännöt/-ohjeet yrittäjille 

  1. Satfferit ravintoloissa, joissa ympäristö on Covid-vapaa MUST ovat 100-prosenttisesti suorittaneet Covid-19-rokotuksensa tai he ovat saaneet tartunnan enintään 3 kuukautta aikaisemmin todistein. (Morprom, lääkärin mobiilisovellus, on tärkein ensisijainen todiste). Soveltuvien henkilöiden tulee rekisteröityä tehosterokotuksiin, varsinkin jos he ovat aiemmin saaneet Sinovacia tai Sinopharmia.
  2. Ravintoloiden henkilökunnan tulee suorittaa ATK (Rapid antigen test) joka viikko.
  3. Covid-vapaat ravintolat TÄYTYY näyttää selkeästi viestit, jotta asiakkaat tietävät numerot yksi ja kaksi. (Yritykseen tulee laittaa kyltti, joka kertoo asiakkaille, että henkilökunta on 100 % rokotettu ja henkilökuntaa testataan säännöllisesti näkyvälle, näkyvälle paikalle.)
  4. Ovissa oleva ravintola ei saa olla täynnä yli 50 % istumapaikkojen kokonaismäärästä, ihmiset eivät saa istua suoraan vastakkain (Esimerkiksi, istu sen sijaan vinosti), varotoimenpiteitä, kuten käsienpesua ja alkoholigeeliä, tulee olla saatavilla. Jos pöydille ei ole tilaa metrin leveydelle, on oltava väliseinät.
  5. Ilmastoiduissa ravintoloissa ovi tulee avata vähintään kerran tunnissa tuuletusta varten. (Siinä ei kerrottu, kuinka pitkä tämän tuuletusjakson tulisi olla.)

    Covid-19 mittaussäännöt asiakkaille

  1. Asiakkaat PITÄISI suorittanut Covid-19-rokotuksensa tai he ovat olleet tartunnan saaneita enintään 3 kuukautta todisteilla.
  2. Asiakkaat PITÄISI Suorita ATK-testi 72 tunnin sisällä covid-vapaaseen tilaan ja tapahtumapaikkaan menemisestä.
  3. Asiakkaat TÄYTYY rekisteröityä Thai Chana -sovellukseen ennen tapahtumapaikalle tuloa, ja tämän sisäänkirjautumispisteen tulee olla näkyvällä paikalla yrityksessä.
  4. Jokainen asiakas PITÄISI olla ravintolassa enintään kaksi tuntia.
  5. Asiakkaiden ei tulisi puhua, kun he eivät käytä kasvonaamaria covid-vapaassa ympäristössä. (Huomaamme, että nämä viisi kohtaa ovat suuntaviivoja, mutta eivät tiukkoja määräyksiä.)

Lisäkysymyksiä tai selvennyksiä varten suosittelemme soittamaan Pattayan kaupungintaloon heidän 24h-puhelinnumeroonsa 1337.

 

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.