Thaimaan kansanterveysministeriö raportoi, että yhdeksän maahantuotua Covid-19-tapausta 14 epäilyttävästä Omicron-variantilla vahvistetusta tartunnasta.

Kansallinen -

Thaimaa on nyt havainnut yhdeksän vahvistettua maahantuotua Omicron-infektiotapausta 14 epäilyttävästä tapauksesta, kansanterveysministeriö vahvisti tänään 15. joulukuuta.

Tohtori Supakit Sirilak, virkaatekevä pääjohtaja lääketieteellisten tieteiden ja kansanterveysministeriön apulaiskansallisesta osastosta, paljasti edelliset kahdeksan vahvistettua tapausta 11 epäilyttävän Omicron-variantin tapauksen joukossa on nyt noussut yhdeksään tapaukseen 14 potilaan joukossa sen jälkeen, kun se on ollut seulonnassa. Koko genomin sekvensointimenetelmä.

Pääjohtaja sanoi: "Koska WHO on ilmoittanut Omicron-variantin huolenaiheeksi 26. marraskuuta, Thaimaa on toiminut varovasti estääkseen taudin tuonnin, koska maa on nyt avattu uudelleen tukikelpoisille maille."

”Omicronin havaitseminen maassa on nyt tuontitapauksista, yhtään kotimaista tartuntaa ei raportoida. Useimmat viime aikoina löydetyt muunnelmat ovat edelleen Delta. Kun saamme ilmoituksen Omicron-tartunnoista tai tartunnasta huolissaan olevalle henkilölle, he ovat välittömästi viranomaisten hoidossa, joten ongelmaa ei pitäisi olla."

TPN huomauttaa, että Omicron-varianttia tutkivat edelleen tiedemiehet ympäri maailmaa, eikä muunnelman yksityiskohdista ole vielä ollut vakuuttavia, vertaisarvioituja todisteita. Variantin sisältämien mutaatioiden määrä huolestuttaa kuitenkin epidemiologeja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.