Pattaya-baarin, matkailun ja viihdepaikkojen omistajat pitävät suuren tapaamisen lukuisten hallituksen virkamiesten kanssa ja vaativat laillista avaamista

KUVA: 77kaoded Chonburi / Amphon Sangkaew

Pattaya -

Pattayan baari-, matkailu- ja viihdepaikkaoperaattorit vaativat paikkojensa laillista avaamista uudelleen ennen Pattayan suurta uudenvuoden festivaaleja ja lähtölaskentaa.

Suuri kokous pidettiin Pattayan kaupungintalolla eilen (14. joulukuutath) ja sitä johtivat Pattaya Business and Tourism Associationin presidentti Boonanan Pattanasin, Banglamungin piiripäällikkö Wuttisak Singhadaecho, rouva Lisa Hamilton (edustaa Jomtienin baari- ja ravintolaomistajien yhdistystä), Pattayan ja Chonburin lainvalvontaviranomaiset, mukaan lukien uusi Pattaya. poliisipäällikkö Pol. Eversti Kullachart Kullachai, Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume, Chonburin terveysviranomaiset, Chonburin provinssin virkamiehet ja useiden matkailuun ja yritystoimintaan liittyvien yhdistysten edustajat lähes kaikilta Pattayan liike-elämän aloilta, jotka edustavat yli kahdeksaa eri matkailuun liittyvää organisaatiota.

Boonanan totesi kokouksessa: ”Nykyisten sääntöjen mukaan SHA+-sertifioidut (turvallisuus- ja terveyshallinnon sertifiointi, joka vaatii useita merkittäviä vaiheita) ravintolat saavat myydä alkoholia klo 11-00 ja klo 2. 00-5 Kaikki asiakkaat on poistettava ravintoloista ennen puoltayötä. Jos ravintolat eivät noudata näitä sääntöjä, ne on määrättävä lainvalvontaviranomaisille sulkeutumaan."

"Olemme edelleen pyytäneet CCSA:lta (Center for Covid-19 Situation Administration) baarien ja viihdepaikkojen laillista avaamista uudelleen ennen uutta vuotta, koska Pattayassa vierailee paljon turisteja. (Baarien ja viihdepaikkojen sulkeminen on kansallisen tason määräys, toteaa TPN-media, ja CCSA ilmoitti aiemmin, että ne harkitaan tammikuun puoliväliin mennessä kansallisesti) Pattaya on järjestänyt suuria tapahtumia joka viikonloppu 1. marraskuuta lähtien, eikä alueella ole havaittu merkkejä Covid-19-tapausten lisääntymisestä., vaikka joka ikinen viikonloppu vierailee kymmeniä tuhansia kotimaisia ​​turisteja ja monet tapahtumat, kuten ilotulitusfestivaali, ovat onnistuneet hyvin. Boonanan selitti.

"Itse asiassa Covid-19-tapaukset Chonburissa ovat yleisesti ottaen vähentyneet, ja useimmat Pattayan tapaukset liittyvät tehtaisiin, rakentamiseen ja Rayongin yrityksiin, joiden työntekijät asuvat Banglamungissa. Chonburin kansanterveysministeriön mukaan yli 80 prosentilla maakunnasta on ollut vähintään yksi annos Covid-19-rokotteita, ja erityisesti Pattaya on yli 85 prosenttia kaksinkertaisesti annosteltu pormestarin mukaan (Perustuu asuntorekisteröintiin ja pysyvästi asukkaat, toteaa TPN media). Pattayalla ja Chonburilla on suuri määrä sairaaloita ja sairaanhoitoa. Tämän seurauksena uskomme, että Pattaya on täysin valmis olemaan laillinen koealue viihdepaikoille ja baareille ja asettamaan mallia muulle maalle ennen kansallista uudelleen avaamista. Ymmärrämme, että kaikki eivät pidä yötaloudesta, mutta Pattaya matkailuala pitää sitä "magneettina" vetovoimana, joka houkuttelee monia ihmisiä alueelle, vaikka vain katsomaan, se hyödyttää kaikkia muitakin toimialoja, myös niitä, joilla ei ole mitään tekemistä alkoholin tai viihteen kanssa, houkuttelemalla turisteja kaupunkiin. On erittäin tärkeää saada nämä tapahtumapaikat auki, turvallisesti ja laillisesti. Ne ovat olleet suljettuina lähes yhdeksän kuukautta putkeen ilman taloudellista tukea. Boonanan jatkoi.

"Shaplusista todettakoon, että sertifikaatin saamiseen liittyy monia prosesseja ja se vie aikaa, mihin yli kahdeksan kuukautta suljettuina (baarien sulkemiset tulivat voimaan 10-toimittaja) yrittäjillä ei ole aikaa tehdä jos he haluavat olla auki ennen uutta vuotta. Baarit ja viihdepaikat eivät ole virallisesti SHA+:ssa, ja täysravintolaksi muuttaminen on mahdotonta monille pienyrityksille, joiden tulot ovat tuhonneet Covid-2021-tilanteen tai jotka suoraan sanottuna eivät ole heidän liiketoimintamallinsa. Meidän on löydettävä tapa auttaa näitä yrittäjiä mahdollisimman pian, mikä puolestaan ​​auttaa kaikkia muita Pattayan matkailualoja. Haluamme tehdä tämän turvallisesti ja Covid-19-standardien ja -sääntöjen mukaisesti." Boonanan päätti

Wuttisak sanoi kokouksessa: "Me (lainvalvontaviranomaiset) jatkamme partiointia Pattayan alueella. Jos jokin ravintola ei noudata sääntöjä, meidän on ryhdyttävä oikeustoimiin. Olemme pyytäneet lainvalvontaviranomaisia ​​antamaan enimmäkseen pehmeitä varoituksia ensimmäisestä rikkomuksesta, mutta jos niin tapahtuu, voidaan ryhtyä toisen kerran oikeustoimiin. Useimmat tapahtumapaikat ovat kuitenkin noudattaneet sääntöjä, ja olemme pyrkineet tekemään yhteistyötä yritysten omistajien kanssa ja työskentelemään yhdessä, koska ymmärrämme, että tämä vuosi on ollut heille erittäin vaikea.”

Kokous päättyi virallisesti siihen, että kaikki osapuolet suostuivat keskustelemaan tilanteesta ja ehdotuksesta baarien ja viihteen lailliseksi avaamiseksi CCSA:n kanssa tällä viikolla. TPN-media huomauttaa, että ehdotus salli Pattayan kuuluisan viihdeteollisuuden avaaminen uudelleen sääntöjen mukaisesti hyväksyttiin kaikilta osapuolilta mutta ollakseen virallinen tarvitsee CCSA:n hyväksynnän. Epävirallisesti sekä lukijat että toimittajat raportoivat viime yönä useita kertomuksia tapahtumapaikkojen uudelleen avaamisesta. Ei ole tiedossa, onko tällä hetkellä tulossa virallisia määräyksiä, jotka muuttavat nykyisten sulkemismääräysten nykyistä tilaa ja suuntaa. Mitä tulee epävirallisiin sopimuksiin, toimituksellisena politiikkana TPN-media kommentoi vain virallisia uutisia, ei huhuja, spekulaatioita tai vahvistamattomia sopimuksia. Lukijat voivat kuitenkin vapaasti keskustella ajatuksistaan ​​kommenteissa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.