Pattayan ruoka- ja yrttimessut ovat käynnissä osana uuden Excite Square Pattayan virallisia avajaisia.

Pattaya -

Pattayan ruoka- ja yrttimessut ovat nyt käynnissä 19. joulukuuta astith.

Festivaali järjestetään upouudessa Excite Square Pattayalla Chalerm Phrakiet Pattaya Third Roadilla 19. joulukuuta asti.th klo 2–00 Covid-10-mittausten alla Pattayan talouden ja matkailun edistämiseksi. Tämä on osa uuden aukion avajaisia, jossa on kymmeniä ravintoloita, baareja, pubeja ja toreja. Excite Square oli monia vuosia sitten suosittu Xzyte Disco, ja sitten se oli kenttä, jota käytettiin enimmäkseen toreille ja messuille, ja se on suunniteltu uudelleen järjestäjien toivottavaksi suureksi yöelämän ja ostosalueeksi.

Lavalla esitetään esityksiä laulajilta ja bändeiltä joka päivä. Siellä on monia thaimaalaisia ​​yrttejä esitteleviä ja elintarvikemyyjien tuotteita myyviä osastoja sekä thaimaalaisia ​​yrttikauppiaita, jotka myyvät kasveja ja kukkia. Siellä on myös cocktailkärryjä (noutoruokaa) ja runsaasti kulttuuritoimintaa koko perheelle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.