15 enimmäkseen laitonta "turistia" Afrikan maista pidätettiin väitetysti laittomasta kokoontumisesta ja juomisesta Bangkokissa

Bangkok -

Ryhmä afrikkalaisia ​​ja thaimaalaisia ​​epäiltyjä juhlijia pidätettiin Bangkokissa varhain maanantaina 13. joulukuuta, kun heidän kerrottiin kerääntyneen ja juoneen alkoholijuomia, mikä rikkoi Bangkokin tartuntatautimääräyksiä.

Maahanmuuttopoliisi saapui Nakhon Bariin Bangkokissa Ramkamhangin alueella tarkastettavaksi noin kello 1. sen jälkeen, kun kerrottiin, että paikka oli järjestänyt laittoman kokoontumisen ja tarjonnut asiakkaille alkoholijuomia. Laillisesti kaikki baarit, pubit ja yökerhot ovat edelleen suljettuja kansallisesti (virallisesti joka tapauksessa), ja vain pätevät ravintolat voivat tarjoilla alkoholia klo 45 asti Bangkokissa. Alkoholia koskevat säännöt vaihtelevat Thaimaan maakunnittain tällä hetkellä kansallisten Covid-11-toimenpiteiden vuoksi, huomauttaa TPN-media.

Kunnostettuun rahtikonttiin suunnitellusta ravintolasta löydettiin saapuessa noin 15 ulkomaalaista. Paikalta löydettiin myös paikallisia thaimaalaisia ​​asiakkaita ruoan ja alkoholijuomien kanssa.

Ensimmäisen asiakirjatarkastuksen perusteella suurin osa ulkomaisista asiakkaista oli Afrikan maista, kuten Nigeriasta, Kongosta ja Kamerunista. Suurimmalla osalla heistä ei ollut passia tai passissaan laillisen maahanmuuton leimaa. Thaimaan media kuvaili ryhmää turisteiksi, mutta tämä on epätodennäköistä, huomauttaa TPN-media ilman asianmukaisia ​​asiakirjoja tai viisumileimoja.

Thaimaan naiskansalainen, 41, jonka nimeä poliisi ja maahanmuuttovirasto eivät julkistaneet, väitti viranomaisille, kun ravintolan omistaja kertoi viranomaisille, että paikka oli yli kuukauden ollut hillitty kokoontumispaikka enimmäkseen Afrikan maista tuleville turisteille. Hänen ravintolansa oli jo suljettu taloudellisten ongelmien vuoksi Covid-19-tilanteessa, mutta heidän kerrottiin vuokraaneen rahtikontin laittoman juhlan järjestämiseksi. Hän kertoi, että tapahtumapaikka toivoi kiertävänsä nykyiset sulkemissäännöt väittämällä, että asiakkaat ostivat alkoholia vain take-away läheiseen kuljetuskonttiin, jonka väitettiin sitten olevan julkinen tila. Tämä on ollut yleinen viimeaikainen taktiikka tapahtumapaikoissa, myös Pattayassa, TPN-media huomauttaa.

Siitä huolimatta alkoholin myynti tähän aikaan (1:00) oli edelleen laitonta, samoin kuin kokoontumiset juhliin ja sosiaalisiin tapahtumiin sekä alkoholijuomien nauttiminen julkisella paikalla, Bangkokin poliisin mukaan.

Aluksi kaikkia ulkomaisia ​​asiakirjoja vailla olevia asiakkaita syytettiin laittomasta saapumisesta kuningaskuntaan ja siellä oleskelemisesta, kun taas omistajaa syytettiin alkoholijuomien jakamisesta ilman lupaa ja ilman hygieniastandardien hyväksyntää, mikä rikkoo Bangkokin tartuntataudin leviämistä koskevia määräyksiä. Covid-19 Coronavirus. 

Kuva: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.