Tangty Suki -ravintola Pattayassa tarjoaa tällä hetkellä erikoistarjouksia

Pattaya -

Tangty Suki ravintola, joka tarjoaa huippuluokan Shabua ja Sashimia Pattayalla, tarjoaa sinulle ja perheellesi erikoistarjouksen tässä kuussa!

Tangty Suki ravintola tarjoilee ensiluokkaista Shabua, Wagyua, mereneläviä, sushia, sashimia ja paljon muuta viidellä eri dippikastikkeella.

Tangty Suki ravintola sijaitsee The Will Villagessa, Sukhumvit Roadilla lähellä Pattayan kelluvia markkinoita. https://maps.app.goo.gl/Bvp98JqM4jTVVfPC7

Maanantaista torstaihin ravintola on avoinna klo 2-00

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina ravintola on avoinna klo 11-00 LIVE-BÄNDEIN klo 10 alkaen.

Erikoistarjous 3. joulukuuta alkaenrd joulukuuhun 17th, 2021

  • 599 bahtia sisältäen juomat
  • 899 sisältäen juomat
  • Neljä ihmistä? Maksa vain kolmesta!

Tykkää, jaa ja kirjaudu sisään saadaksesi 300 bahtin lahjakortti *maksaessasi yli 1,000 XNUMX bahtia Gift Shopissa. Tarkista myymälästä lisätietoja.*

Varaukset tai lisätiedot

Facebook: ตั้งตี้สุกี้/The Will Village

tai Puh: 092-484-0083

Edellinen on mainos, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Mainoksessa mukana olevan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.