Neljäs mahdollinen Covid-19 Omicron -tartuntatapaus, joka on raportoitu Thaimaassa

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriö raportoi mahdollisesta neljännestä Omicron-infektiotapauksesta eilen iltapäivällä, 9. joulukuuta.

Dr. Supakit Sirilak, lääketieteellisten tieteiden osaston (DMS) pääjohtaja, paljasti lehdistötilaisuudessa, että uusi Omicron-infektio oli 41-vuotias thaimaalainen YK-henkilöstö, jonka kerrottiin palaavan Kongon demokraattisesta tasavallasta Thaimaa Test & Go -ohjelman kautta.

Raporttien mukaan hän oli jo täysin rokotettu kahdella AstraZeneca-rokotteella. Alustavassa terveystarkastuksessa havaittiin Omicron-variantin mahdollinen B.1.1529.

Huolestunut henkilö on nyt eristetty viranomaisten tiiviissä tarkkailussa, ja hänen näytteistään testattaisiin edelleen koko genomisekvenssin (WGS) havaitsemisen tarkkuus ja vahvistus.

Samaan aikaan myös pääjohtaja vahvisti tämän kaksi naista, jotka olivat matkustaneet Nigeriaan ja olivat saaneet Covid-19-koronaviruksen eilen vahvistettiin myös Omicron-variantilla, mikä merkitsee kolme vahvistettua uuden muunnelman tapausta Thaimaassa tähän mennessä.

Kaikki neljä tapausta eivät kuitenkaan selvinneet alkuperäisestä Covid-19-pääsytestistä, ja tohtori Supakit on korostanut, että tiedemiehet tutkivat edelleen Omicronia ja sen mutaatioita, ja vertaisarvioinnit, lopulliset tiedot siitä, onko se vakavampi, voivat johtaa enemmän Sairaalahoitoja tai mahdollisesti välttää rokotteita ei vieläkään vahvistettu ja kestää todennäköisesti vielä useita viikkoja. Tohtori Supakit neuvoi Thaimaan kansalaisia ​​ja asukkaita jatkamaan säännöllisiä varotoimenpiteitä, kuten sosiaalista etäisyyttä ja käsien pesua, ottamaan rokotuksen ja olemaan panikoimatta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.