Pattaya Cricket Club Chiang Mai 6:n turnauksessa 4. ja 5. joulukuuta 2021 – päivä 1

Chiang Mai, Thaimaa-

PCC osallistui tähän arvokkaaseen Thaimaan krikettikalenterin tapahtumaan viime vuoden turnauksen kakkosena ja Chiang Mai 8:n pokaalin haltijoina.   

 

   Joukkueita oli 11 jaettu kahteen divisioonaan, pelaajat (mukaan lukien PCC) ja The Gentlemen.  Kaikki pelaajat keilasivat yhden ohi, paitsi ovivahti.  31 pisteen saaneet Batmen eivät jää pois.  Wides ja No Balls lasketaan 3 juoksua, eikä sitä keilattaisi uudelleen. Voitosta annettaisiin 4 pistettä ja pisteistä ja juoksuista bonuspisteitä. Par-pistemäärä oli noin 60 juoksua

 

   Suurin ja pienin kapteeni kohtasivat ensimmäisessä ottelussa. Bernie Lamprecht voitti heiton ja pyysi Lamphunia lyömään. Jainish avasi thaimaalaiselle kansainväliselle pelaajalle Chanchaille, joka on jatkuvasti turnauksen paras lyöjä, joka hiihti kolmannen pallon. ja Jainish sai hänet kiinni. Loistava alku. Habby Singh keilaili seuraavaksi ja kapteeni David (Cher) jäi kiinni rajalta kapteeni Goliathilta (Bernie) ankasta. 14 2 hinnalla 2 kierrosta. Loistavaa. Choo vastusti jämäkkää vastarintaa, ennen kuin Gary Porter ja Habby loppuivat hänet 27:ksi. Lamphun pystyi selviytymään vain 49:stä 3:sta ja vaikeasta puolustamisesta. 

   PCC lähetti Colin Clarkin ja Luke Stokesin Cheriä vastaan. Lamphunin keilaajat pitivät juoksut per over alle 10:ssä useimmissa tapauksissa. Colin juoksi ulos, kun hän liukastui kahdesti toiselle kierrokselle ja meni 16. Luke vakiinnutti aluksen 13:lla ei ulos, kun taas Jainishin jäi Tonin taakse 3:lla. Habby löi ensimmäisestä pallostaan ​​neljän voiton ja PCC voitti 4 wicketillä yhdellä pallolla. Erinomainen kilpailun alku.

 

   Päivän toinen peli pelattiin Chiang Mai All-Stars -joukkuetta vastaan, josta tuli turnauksen mestari, mutta tuskin yllättävää niin monien kansainvälisten ja Premier-pelaajien vuoksi!! Ei ole yllättävää, että keilaajamme kärsivät, kun Bernie voitti heiton ja pyysi CMASia lyömään. Ainoastaan ​​Habby ja Gary onnistuivat ansaitsemaan kohtuulliset luvut 15 ja 14 per ylitys, loput olivat 24 plus.  Se ei auttanut, kun Colin ei Ei päästä hiihtäjälle Luken ensimmäisestä pallosta ja Habby pudotti Abaidin Simon Wetherellin ensimmäisestä pallosta. Abaid Ullah, Zia-al-Haq ja Anowar Islam jäivät kaikki eläkkeelle 31-vuotiaana tai sitä vanhempana ja saivat mustelman loppuun vuoroparit yhteensä 108 nollasta.

   Colin ja Luke avasivat PCC:n Ashan Fonsekaa vastaan. Colin sai ensimmäisellä kierroksella 5, kun taas Luke kantoi mailaansa hillityllä 10:llä. Habby meni hakemaan Golden Duckia Abaidiin ja kaikki näytti erittäin synkältä. Simon loppui 3:lle vaihtopelaajan käsivarrelle – vieläkin synkemmälle. Danny Evans otti juoksijan roolin hienolla 21:llä ei ulos, mutta 74 viimeisestä erästä oli hänen ulottumattomissaan, joten PCC jäi 44 4:stä ja tappio 64 juoksulla.  

   

   Kohtuullinen aloitus päivälle yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Katso seuraava otteluraportti päivältä 2.

   

 

   

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/