Moottoripyörätaksinkuljettaja, jonka väitetään tappaneen kaksi moottoripyörätaksinkuljettajaa, pidätettiin jälleen kolmannen taksinkuljettajan murhasta Phuketissa

Phuket -

Paikallinen moottoripyöräilijä, joka äskettäin pelastettiin kahden moottoripyörätaksin kuljettajan väitetystä tappamisesta, pidätettiin sen jälkeen, kun kerrottiin ampuneen toisen taksin moottoripyöräilijän Phuketin uuden linja-autoterminaalin edessä Thepkasattri Roadilla Mueang Phuketin alueella lauantai-iltana 4. joulukuuta.

Mueang Phuketin poliisi ja tutkintaosaston viranomaiset saapuivat paikalle saatuaan ilmoituksen tapauksesta noin klo 10. Taksimoottoripyöräilijä löydettiin makaamassa vakavassa tilassa ampumahaavoja päässä ja rintakehässä. Hänet kuljetettiin välittömästi lähimpään sairaalaan, mutta hänet todettiin kuolleeksi pian sen jälkeen.

Paikalta löydettiin myös kolme 9 mm:n koteloa ja luoti. Laajentuva tutkinta johti pääepäiltyyn Wien Eadchuthongiin, 60, joka kerrottiin poistuvan rikospaikalta ja kiiruhtavan takaisin kotiin.

Kolme tuntia tunnistamisen jälkeen Wien vietiin ensikuulusteluihin poliisiasemalle, jossa poliisi myös huomasi ja keräsi ampumajäännöksiä hänen käteensä.

Tutkinta paljasti, että 60-vuotias epäilty ampuja omisti myös matkatoimiston ja autovuokraamon tapahtumapaikan lähellä. Hänet pidätettiin aiemmin syytettynä kahden moottoripyörätaksinkuljettajakollegansa tappamisesta tammikuun 2021 lopulla samalla linja-autoasemalla, ennen kuin hänet äskettäin pelastettiin huhtikuussa.

Paikallisten silminnäkijöiden mukaan väitetty ampuja ajoi moottoripyörällään poikansa kanssa ja käski häntä odottamaan häntä lähistöllä olevassa matkatoimistossaan ennen kuin hän alkoi lähestyä 54-vuotiasta uhria, joka myöhemmin tunnistettiin Champa Wanchaniksi.

Miehet alkoivat puhua hetken välinpitämättömästi ilman epäilystäkään, sillä heidän kerrotaan tuntevan toisensa todistajien mukaan. Pian sen jälkeen kuului kuitenkin noin kolme laukausta. Wienin kerrottiin sitten tulleen puhumaan todistajan kanssa ja pyytäen häntä lähettämään poikansa kotiin ennen kuin Wien ajoi moottoripyörällä pois linja-autoasemalta.

Wien pidätettiin Muengin poliisiasemalla, ja häntä syytettiin alun perin harkitusta murhasta, ampuma-aseiden ja ammusten laittomasta hallussapidosta, luvattomasta ampuma-aseiden kantamisesta julkisella paikalla sekä ampumisesta aseilla julkisesti ilman perusteltua syytä.

Tapaus johti moniin kommentteihin sosiaalisessa mediassa, jossa kysyttiin, miksi epäillylle, joka oli kerrottu aiemmin tappaneen kaksi miestä, oli sallittu takuita ja yleisiä kysymyksiä Thaimaan takuujärjestelmästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.