Naispuolinen venäläinen turisti loukkaantui vakavasti hyökkäyksen ja ryöstön jälkeen Bali Hain laiturilla kirkkaassa päivänvalossa, epäilty pidätettiin

Pattaya -

Epäilty, joka hyökkäsi ja ryösti venäläisen turistin Bali Hain laiturilla Pattayalla sunnuntaina (28. marraskuuta), on pidätetty.

Chonburin maakunnan poliisin apulaiskomentaja eversti Maykawit Praditphon kertoi Pattaya Newsille: "Noin keskipäivällä sunnuntaina (28. marraskuuta)th) epäilty miespuolinen mies hyökkäsi Venäjän kansallisturistin, rouva Alena Seryukin, 56, kimppuun ennen kuin hän varasti hänen matkapuhelimensa ja huomattavan määrän käteistä Bali Hain laiturilla ja kiihtyi sen jälkeen moottoripyörällä. Tapaus sattui lähellä laiturin majakkaosuutta, jossa turisti oli yksin valokuvaamassa maisemia."

– Hän ilmoitti tapauksesta välittömästi poliisille, ja olemme saaneet epäillyn jäljille. Epäilty pysähtyi Pattaya Beachille röyhkeän päivänvalossa tapahtuneen ryöstön jälkeen ja vietti ystäviensä kanssa alkoholia kuin mitään ei olisi tapahtunut."

”Löysimme epäillyn tutkimalla paikallisia panttilainaamoita ja havaitsimme, että hänen varastettu matkapuhelin oli myyty matkapuhelinliikkeeseen Pattayassa 1,500 XNUMX bahtilla. Liikkeen omistaja sanoi, että herra Bped (thai ankka) myi sen heille."

"Tunnistamme epäillyn "Mr Bped Striped Face" tai Kreangsak Klomkaew, 42, Rayongista. Hänestä annettiin pidätysmääräys. Hänen lempinimensä tulee hänen painavista tatuoinneistaan."

"Bped on Pattaya Beachin säännöllinen asukas ja tunnettu siitä, että hän viettää aikaa rannalla ystävien kanssa ja aiheuttaa aiemmin ongelmia, vaikkakin enimmäkseen pikkurikollisuutta. Pidätimme hänet myös siellä. Hän myönsi hyökänneensä turistin kimppuun. Bped myönsi myös ainakin yhdeksän vastaavanlaista rikosta Rayongissa. Bped on urarikollinen, jolla on pitkä rikoshistoria."

Eversti Maykawit sanoi: "Häntä syytetään varkaudesta ja pahoinpitelystä. Uhri, joka sai silmän mustua ja kasvovammoja, on toipumassa.

Mr. Bped kertoi TPN-medialle tämän iltapäivän toistossa: "Minulla ei ole rahaa ja olen työtön. Tarvitsin rahaa ostaakseni viskiä ja laittomia huumeita minulle ja ystävilleni. Pattayalla on alkanut jälleen olla turisteja, joilla on rahaa, pitkän Covid-19:n aiheuttaman sulkemisen jälkeen, joten päätin hyökätä sellaisen kimppuun rahasta.

”Löin naista nyrkillä kasvoihin ennen kuin otin hänen omaisuutensa ja menin sitten juomaan omillani rahoilla. Kerro hänelle, että olen pahoillani." Bped päätteli.

Ei ollut tiedossa, hyväksyikö uhri anteeksipyynnön, johon liittyi myös ilmoitus. TPN-media huomauttaa, että vaikka tapaus sattui sunnuntaina, lehdistölle ilmoitettiin ja kutsuttiin uudelleenesitys, johon osallistuimme, vasta tänä iltapäivänä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.